Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Blaz Kavcic – Igor Sijsling

Ok, två timmar kvar till spelstopp. ATP-match i Zagreb mellan Kavcic och Sijsling där jag ser enormt spelvärde i en seger för Kavcic.

* Kavcic kommer från en lyckad Davis Cup vecka. Där han spelade två singelmatcher och en dubbel, och vann hela nio set och förlorade noll (mot ett helt ok Portugal med Joao Sousa i spetsen). Självförtroendet bör därmed vara på topp.

*Kavcic har också inlett året på ett bra sätt. Han vann fyra matcher i Sydney, där han bland annat slog Nieminen, Soeda, Gabashvili och Albert Ramos. Spelare som på ett ungefär är på samma nivå som Sijsling. Kavcic visade däremot svag form i Challengern i Heilbronn, när han åkte ut i den andra omgången mot en medioker spelare, men jag tror det hade mycket att göra med att han ville ladda upp ordentligt inför Davis Cup. Så tror inte att man ska dra för stora växlar av den förlusten. Och fin form visade han ju som sagt veckan därpå i Davis Cup.

* Kavcic trivs bra i Zagreb. Han nådde kvartsfinalen förra året, där han bland annat slog två bra spelare i Bedene och Baghdatis. Men föll mot hemmaspelaren Cilic i två tuffa set. Anledning till att han kanske trivs bättre här än på många andra inomhusbanor är att underlaget är lite slöare än normalt.

*Sijslings form är ett frågetecken. Han var förvisso i final i Challengern i Heilbronn, för dryga veckan sedan. Men då mötte han väldigt mediokra spelare fram till finalen (samt att han fick en WO-seger i semin). Faktum är dock att Sijsling inte vunnit en enda ATP-match denna säsong, då han förlorat sina öppningsmatcher i Brisbane, Auckland och i Australian Open. Det mot Mahut och Lu som är 50+ rankade, medan han fick stryk mot 570 rankade Kokkinakis i Australian Open. Sijsling har även själv påpekat att han är väldigt osäker på sin form och kapacitet för tillfället.

-

Det som tala för Sijsling här är att det är inomhus. Han trivs på detta underlag, hans bästa underlag. Och han trivs på det underlaget mer än Kavcic. Utan tvekan. Men som jag sa, mattan är lite slöare än vanligt när det kommer till inomhusspel och skulle vi få se fler dueller från baslinjen än normalt så bör Kavcic vara den som går segrande ur dessa, allt som oftast. Kavcic är för mig en mycket bättre tennisspelare i grund och botten och jag ställer mig också frågande till Sijslings form.

Jag skulle nog värdera denna match som en 50-50 match, kanske till och med ge en liten fördel till Kavcic. Så oddsen tycker jag har ett stort värde här, på Kavcic.

Se oddserbjudandena från matchen här:http://www.oddsportal.com/tennis/cro...igor-xC6zzRe3/
Se mitt spreadsheet här: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355
Tennis

Blaz Kavcic – Igor Sijsling

  • Postad:
    05 feb 2014
    16:34
  • Rekare: gullegris
  • Spel: 1
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,56
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 feb 2014
    18:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Kroatien
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Webslice 2014-02-05 21:14

Kavcic går upp till *3-1 i avgörande set, tappar servegamet blankt och spelar sedan som en junior och tar bara ytterligare ett game, förlust 4-6. Surt så som matchen utvecklade sig

Webslice 2014-02-05 20:41

7-6, 3-6

Webslice 2014-02-05 20:03

7-6 Kavcic efter att ha legat under *0-3 där ett tag...so far so good
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td