Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chelsea, City

Vi kör ytterligare än rek på lördag!

Kl 16:00 är det som vanligt många matcher i Premier League. Två av drabbningarna med matchstart 16:00 bildar en av årets säkraste dubblar (i min mening) till 1,68 gånger degen.
Jag kan verkligen inte se dubbeln Chelsea och Manchester City missa... Denna dubbel ger 1,68 på Betsafe vilket känns riktigt bra! Har man inte Betsafe så erbjuder pinnen, bet365 och Unibet nästan lika höga odds.

Ett Chelsea i högform som möter ett formsvagt Newcastle, som dessutom har blivit av med sin största stjärna Cabaye, som har gått till Zlatans PSG. Matchen spelas på Stamford Bridge där Chelsea är obesegrade denna säsongen. Det finns absolut inget, som talar för något annat en än mycket säker Chelsea seger denna gång.
Att man skulle göra en 0-0 match på hemmaplan igen, som i senaste hemmamatchen mot West Ham, nej det tror jag inte på! Mourinho var mycket skeptisk mot sina spelares avslut i den matchen och vi kan räkna med bättre skärpa denna gång!

Att dra statistik känns meningslöst då alla vet hur överlägsna Chelsea borde vara i denna matchen. Men ska man leta efter orosmolnen, så kan man alltid finna något! Man kan ju iaf konstatera att Chelsea gjorde en av sina sämsta matcher för året, när dom för ca 3 månader sedan gästade St James Park, och åkte på en 0-2 torsk där. Men som sagt, det händer inte på Stamford Bridge, speciellt inte i Chelseas nuvarande form när dom har hemmaplan och i en viktig mycket match! Dessutom var Newcastle ett bättre lag då än nu, eftersom dom blivit av med lagets enda riktigt stora stjärna Cabaye.
Chelsea har denna säsongen 32/36 möjliga poäng på hemmaplan, och man kommer från en mycket övertygande insats borta mot självaste Manchester City, där man blev första lag att inte släppa in mål på 61 matcher! Newcastles senaste insats var desto blekare, då man förlorade med stora siffror (0-3) på hemmaplan, mot ett på formstarkt Sunderland.


Att City skulle tappa poäng, trots saknaden av Augero och bortaplan mot ett riktigt svagt Norwich existerar inte i min värld. Efter förlusten mot Chelsea i måndags är City riktigt laddade här, och jag tror på kross från deras sida!
Dels måste dom vinna för att haka på Chelsea och Arsenal i striden om guldet, men jag är också övertygad om att dom kommer göra fler än 1 i mål denna i denna matchen, då man gick av planen mållösa senast mot ett mycket starkt Chelsea. Att gå av planen mållösa i 2 matcher på raken gör dom bara inte!
När City nu möter ett av ligans klart sämsta lag som dessutom inte förstärkte något speciellt under transferfönstret, så kommer det bli en överkörning både mål och spelmässigt!
Gissa om Negredo och Dzeko är revanschsugna efter måndagsmatchen!? Norwich kommer från en tung 1-2 förlust mot Cardiff, detta trots en 1-0 ledning i paus.
City har gjort 68 mål denna säsong medan Norwich har gjort 19, med andra ord 49 mål fler än Norwich, galet!

Men samtidigt känns det ju nästan löjligt att lägga en rek på en dubbel med två av helgens största favoriter. Det är första gången jag gör detta, men det är bara för att jag kan inte se detta gå fel. (Ja, jag vet att inget är säkert

För mig är detta ett givet maxspel, och jag lägger 20 units till 1,68 hos betsafe.

Vill ni sen mina tidigare resultat från alla mina rekar som jag har skrivit på Sharps, så finner ni dom i mitt spreadsheet!¨

Lycka till vid rygg!

@jocklon
Fotboll

Chelsea, City

  • Postad:
    07 feb 2014
    01:47
  • Rekare: jocklon
  • Spel:
  • Insats: 20,00
  • Odds: 1,68
  • Bolag:
  • Datum:
    08 feb 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

sirlarsson 2014-02-08 18:05

Ditt spel kan vara värt 5* även om det blir torsk, det handlar om analysen och värderingen som sker innan matchen startade. Ett spel till 1,10 som sitter säkert är inte per automatik ett bra spel. Jag tar aldrig åt mig äran av ett bra spel efteråt utan att ha en sund värdering och en grym analys innan spelet startade.

Du förstår nog min poäng. Premier League är för övrigt en mardrömsliga att reka då marginalerna är minimala, bolagen kommer alltid ha full koll på PL.

sirlarsson 2014-02-08 18:03

Det handlar inte om utgången och jag kan inte ta åt mig "äran" för att din dubbel missade, jag är noll intresserad av utgången den kan man ändå inte rå för. Jag menade pregame att värdet var obefintligt. Det hade jag tyckt även om City och Chelsea hade vunnit sina matcher med 10-0 idag.

Lycka till framöver!

jocklon 2014-02-08 17:57

uppenbarligen visste du bättre än mig Larsson:(
spelet missar efter att chelsea vinner med 3-0 men tyvärr missa city, då dom inte mäktade med ett enda mål.. sorgligt dåligt... 14-5 i skott och 14-4 i hörnor, men det är ju målen som räknas... jaja, bara bryta ihop och komma igen,,,, men de kassa betygen var befogade...

sirlarsson 2014-02-08 12:00

Finns inget som motiverar maxspel och det förstår du nog innerst inne, du snackar om 8 punkter jag hävdar att det inte ens finns punkter här. Jag släpper också detta, du får reka vad du vill men den seriösa spelaren kommer aldrig varken reka eller rygga sådana här spel.

jocklon 2014-02-08 11:10

Du e rolig du larsson... Ganska stor skillnad på 8 punkter när man snackar om ett så här lågt odds.. hade dubbeln gett t.ex 4,58 istället så är ju inte 8 punkter så mycket, men i detta fallet tycker jag att det är desto mer... Men nu släpper vi detta

sirlarsson 2014-02-08 11:02

8 punkter räcker alltså för att motivera maxspel? Ja du hör ju själv vart jag vill komma.

jocklon 2014-02-08 00:46

i längden tror jag att att det lönar sig att lägga just maxspel på dubblar som dessa, med rådande förutsättningar... men självklart sitter bolagen på betydligt mer info än vad vi gör... jag är varken naiv eller blåögd... det är första gången jag lägger denna typ av spel som en rek, men jag tror stenhårt på denna dubbel och skulle bli mycket förvånad om någon av dessa lag tappar poäng i just denna omgång. Sen kan jag hålla med om att det är så långt ifrån några sensationella drag, som man bara kan komma att spela på dessa storlag... Men som sagt så tror jag inte att den missar... Men det är väl på tiden att jag missar ett maxspel kanske... har inte hänt hittills , men klart att jag snart bränner ett. Men jag tror inte att det blir idag! Jag värderar inte denna som spelbar ner till 1,3-1,4 som du skriver... Men jag tror att den sitter minst 7 av 10 gånger som sagt, och med denna bedömning så tycker jag att den har ett STORT spelvärde ner till ca 1,6 och när den nu ger 1,68 så tycker jag att det är ett spel som motiverar mig att lägga en maxinsats på!

sirlarsson 2014-02-08 00:15

Och varför tror du dom flesta bolagen ligger runt samma odds då? Och inte 1,30-1,40 på dubbeln som du verkar värdera den ner till, tänk på den lite.

gabbekul 2014-02-08 00:13

+1 sirlarsson

sirlarsson 2014-02-08 00:11

Jag är inte negativ mot dig personligen, tycker emellanåt du har ett par motiverade spel. Men att reka PL är inte helt lätt, bolagen sitter på mer information än du någonsin kommer få tag i, dessutom så hittar du ytterst sällan några utstick på världens mest spelade liga. Att du sedan parlayar två "favoriter" bara för att dom ska vinna och att det inte känns som du bryr dig om att oddset är extremt miserabelt, jag menar visst ska Chelsea och City vara storfavoriter men värdet hittar du inte enligt mina värderingar på långa vägar här. Att du sedan rekar 10/10 units blir extremt konstigt i min världsbild. Lycka till med spelet, håller tummarna men jag är fortfarande övertygad om att dubblar som dessa kommer ge rött i boken i längden.

jocklon 2014-02-07 23:35

Jag tycker alltid att "sirlarsson" är lika negativ mot mina rekar av någon anledning.... Men alla kan ju inte tycka om alla. i min värld sitter denna dubbeln definitivt minst 7 ggr av 10 vilket motiverar spel! Tror att den t.om sitter 8-9 ggr av 10 med dessa förutsättningar! Den som lever imorgon vid 17:50 får se... Men jag har aldrig varit i närheten av så låga betyg som jag fått på denna reken, vilket uppenbart tyder på att majoriteten inte tycker som jag... Nu skriver jag något som kanske inte gynnar mig och kan tyckas är lite kaxigt efter bara 20-25 rekar här på sharps, men jag låter resultaten tala Tack Migge!

sirlarsson 2014-02-07 19:23

Värdet är rent uselt tyvärr, 1,68 på denna dubbeln maxspel finns inte i min värld. Men lycka till!

Migge 2014-02-07 11:37

Ryggar självklart, tack jocklon för väl genomarbetade rekar!

Rooodi 2014-02-07 10:52

1.68 på en dubbel. Donerar hellre pengarna till rädda barnen eller nåt.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td