Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leicester – Watford

Dags för en rek till morgondagens Championshipmatch mellan Leicester och Watford. Detta är ett returmöte sedan förra årets playoff semifinal när båda lagen försökte kvala sig till Premier League. Den gången vann Leicester hemmamötet med 1-0 och låg under med 1-2 i bortamatchen men var i det läget vidare på bortamål. Man fick även en straff på övertid som man missade, spelet vände och Watfords skyttekung Deeney prickade in 3-1 i den 97:e minuten och säkrade avancemang för Wattford! Det räckte dock inte hela vägen för Watford förlorade playoff finalen mot Crystal Palace som avgjorde på ett straffmål i förlängningen.

Många förutspådde att båda dessa lag skulle vara med i racet om Premier League även denna säsong. Watford började också starkt och hade bara en förlust på de nio första matcherna. Men sedan gick det mycket tyngre och sedan första oktober vann man bara två matcher på fyra månader. I mitten av december var måttet rågat och manager Gianfranco Zola tvingades avgå och istället tillträdde Giuseppe Sannino som mangager för Watford. Sannino har två segrar på sju matcher, varav den senaste var förra helgen hemma mot Brighton. Den andra segern i Sanninos regi kom mot krislaget Millwall.

Watford är i skrivande stund på plats 13 i tabellen med 13 poäng upp till kvalplats och med 10 poäng ner till nedflyttningsplats. Watford har ett för bra lag för att behöva åka ur och kan bara Sannino dämpa det fria fallet så kan man blicka mot nästa säsong. Att nå kvalplats till Premier League tror jag blir mycket svårt.

Moståndarna Leicester har å sin sida levt upp till förväntningarna. Man toppar tabellen överlägset med 10 poäng ner till närmaste lag och med 13 poäng ner till kvalplats. Det ska mycket till om man inte spelar i Premier League nästa säsong. I ligan går man som tåget och ståtar med nio raka segrar!

Lite statistik:
Leicester har hemmastatistiken 11-2-1 29-13 och är tillsammans med toppkonkurrenten QPR ligans bästa hemmalag. Enda hemmaförlusten kom mot 5:an Nottingham i november. Man är med sina 29 mål det lag som gör näst flest (Reading) mål på hemmaplan och det lag som överhuvudtaget gör näst flest (Derby) mål i ligan.

Watford har bortastatistiken 3-7-3 21-19. Senaste bortavinsten var i början av oktober mot Huddersfield. Sedan dess har man sex raka oavgjorda matcher och en förust (senast mot Nottingham).

Senast lagen möttes i höstas vann Leicester enkelt med 3-0.

Skador/avstängningar:
Båda lagen har möjlighet att spela med samma startelva som förra veckan. Båda lagen har dock avbräck på spelare som spelet flitigt tidigare på säsongen. I Leicester backen Liam Moore (24/1) och i Watord mittfältaren Lewis McGugan (24/6). Båda dessa var alltså inte med förra veckan. Saknas i Watford gör också mittfältaren Almen Abdi som var inhoppare mot Nottingham senast. Abdi blev utvald som årets spelare ifjol med 12 mål på 41 matcher. I år har dock en fotskada gjort att han endast kan göra sporadiska inhopp. Det är klart att han helt missar matchen mot Leicester.

Varför gör jag dock detta spel?
Leicester har grym form och även om en segerrad blir bruten någon gång så har jag svårt att se att formlösa Watford ska vara dom som bryter trenden. Förvissa vann Watford senast, men det var mot ett betydligt sämre lag (Bournemouth) och dessutom på hemmaplan. Jag tror också att Leicester är grymt revanchsugna för förra årets snöpliga förlust i playoff, samt att de har betyligt mer att spela för.

Jag har spelat en rak 1:a till 1.75 hos Bet365 vilket jag tycker är alldeles för högt. 1.50 hade varit en mer rimlig oddssättning. Den raka 1:an finns hos Marathon till 1.80.

Lycka till om ni ryggar och kommentera som vanligt både spelet och reken här nedan.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Leicester – Watford

  • Datum:
    08 feb 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Schdefan 2014-02-07 14:54

Håller med dig i denna rek och pengarna är redan inne på denna
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td