Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Inter – Sassuolo

Inter tar sig ann Sassuolo hemma på San Siro, och jag förväntar mig massor med mål. Närmare bestämt minst fyra stycken, med halva insatsen åter om det endast blir 3.


Sassuolo har gått över denna lina (dvs minst 4 mål) i 4 av sina 6 senaste bortamatcher. Laget tenderar att antingen bomma igen fullständigt (nåja), eller dra till med riktiga målkalas, därför finner jag större värde i Ö3.25 än exempelvis Ö2.5.

Sassuolo är ett fruktansvärt framtungt lag. Nu har man förvisso plockat in Paolo Cannavaro och Biondini för ökad stabilitet i den unga och anfallsglada truppen, men man har också valt att värva Floccari från Lazio för att stärka en redan mästerlig offensiv (Berardi som är tvåa i skytteligan samt Floro Flores). Man har avbräck på mittbackspositionerna då man saknar sitt tilltänkta mittlås, Terranova och Acerbi.

Laget väntas alltså att ställa upp med två anfallare, en faktor som allt som oftast talar för öppna och målrika matcher.

Två anfallare väntas även Inter att ställa upp med, för en gångs skull. Palacio och Milito ser ut att få göra varandra sällskap redan från start. Det är dessutom inte det enda i deras uppställning som talar för mycket mål i denna match, då nyförvärvet Hernanes väntas gå in direkt i elvan. Tillsammans med Guarin utgör han ett offensivt balanserat mittfält där Kuzmanovic, i Cambiassos frånvaro, väntas ge trygghet och stabilitet. Givetvis kommer han inte lyckas med detta på samma sätt som El Cuchu hade gjort.

För er som gillar att kolla på föregående möte slutade det med sju mål i höstas. Jag är personligen skeptisk till den typen av statistik då lagen ser väldigt annorlunda ut idag. Inter är inte samma maskin som man var då, och har helt andra spelare att tillgå nu. Sassuolo har också helt andra spelare att tillgå, samt en ny tränare.

Det som talar mot detta spel är:
- Palacio är i en formsvacka
- Inter har haft problem med att låsa upp försvar när lag "parkerar bussen" på San Siro och endast gått över linan i en av de sex senaste matcherna hemma.


Men efter en övergripande analys anser jag ändå att det finns fint värde i detta överspel, enkelt ner till 2.3, möjligen lite lägre beroende på hur okräsen man är, men i skrivande stund finns det ingen sida under 2.4. Man kan även gå in på Ö3.5 mål på bland annat Sportingbet till fina 2.8, om man kan spela på den typen av sidor.

Jag ser i huvudsak startelvorna som den stora faktorn till över här. Jag tror att Mazzarri i Inter äntligen har förstått att han måste gå mer offensivt om han vill börja vinna matcher igen, och det här är den mest offensiva elva han ställt upp med under hela säsongen i stort sett. 2 anfallare mot 2 anfallare och även Sassuolos defensiva avbräck i kombination med Cambiassos bortfall är två andra stora faktorer. Lycka till om ni hänger på!

Avanti!
Fotboll

Inter – Sassuolo

  • Postad:
    09 feb 2014
    10:48
  • Rekare: AddeTheMan
  • Spel: ÖVER 3.25
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,46
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 feb 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lillsorken 2014-02-09 19:32

Japp den hänger vi på
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td