Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK Innebandy – Pixbo Wallenstam

Nu har det äntligen blivit dags för undertecknad att vända på hockeyhjälmen, släppa sargkanten och komma in i rek-matchen här på Sharps.

Har sneglat både en och två gånger på kvällens TV-match (TV4 Sport) mellan andra placerade AIK och fjärde placerade Pixbo. Ett toppmöte i Solnahallen helt enkelt. Ett toppmöte där jag ser framför mig en jämn match med en knapp fördel för AIK. Mycket tack vare att AIK är SSL\'s näst bästa hemmalag och har lyckats att knipa segern i 6/10 matcher på hemmaplan. Det bör även påtalas att Pixbo inte är något dåligt bortalag utan placerar sig som 5:e bästa bästa bortalag. Återigen, en jämn drabbning att vänta där jag har svårt att se något målkalas.

Säsongens tidigare möte slutade 5-5 och övertidspoängen till dåvarande hemmalaget Pixbo. Tidigare möten mellan lagen har sett ut som följer:

10.11.13 SVE Pixbo Wallenstam - AIK Innebandy 6 : 5 (5 : 5)
22.01.13 SVE AIK Innebandy - Pixbo Wallenstam 4 : 3
17.10.12 SVE Pixbo Wallenstam - AIK Innebandy 5 : 3
29.01.12 SVE AIK Innebandy - Pixbo Wallenstam 2 : 2
30.10.11 SVE Pixbo Wallenstam - AIK Innebandy 6 : 2

Det var dessa resultat som ledde mig in på kvällens spel. Av lagens nio senaste möten har endast en match slutat med över 11,5 mål. Sett till den statistiken så känns mitt spel helt klockrent. Även sett till bägge lagens resultat i sina fem senaste matcher, då båda lagen endast spelat en match vardera med ett slutresultat över 11,5 mål.

Lycka till!
Innebandy

AIK Innebandy – Pixbo Wallenstam

 • Postad:
  10 feb 2014
  18:33
 • Rekare: Freee123
 • Spel: UNDER 11.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: marathonbet
 • Datum:
  10 feb 2014
  19:10
 • Sport: Innebandy
 • Land: Sverige
 • Liga: SSL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Freee123 2014-02-10 21:33

5-5 FT, hoppas någon vågade följa

Schdefan 2014-02-10 18:58

Tackar! Den provar vi.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td