Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sheff Wed – Wigan

Tycker mig ha hittat ett bra spel i tisdagens Championshipomgång. Den som väljer att rygga gör det på en egen risk eftersom jag är kallare än sydpolen vad gäller betting just nu, men skam den som ger sig.

Matchen i fokus är Sheffield Wednesday mot Wigan. Hemmalaget är verkligen i toppform och sett över de senaste sex omgångarna i ligan är det bara seriesuveränen Leicester som har ett bättre facit. Man hade dock en ruskigt dålig start på säsongen och därför parkerar man just nu på 17:e plats. Men på slutet har man som sagt gått som tåget. I ligan har man inte förlorat på åtta matcher och man är dessutom vidare i FA-cupen, så sett över alla matcher har man 11 raka utan förlust vilket är mycket imponerande. Den fina formen har gjort att man har 33 poäng och är 9 poäng över strecket och verkar befinna sig på fast mark.

Hittills i år har man varit betydligt bättre på hemmaplan än bortaplan. Hemma har man 5-3-5, dvs 18 poäng medan man borta bara skrapat ihop 11 poäng. 9 av dessa poäng är oavgjorda matcher. I ligan har man 3 raka segrar hemma på Hillsborough med målskillanden 9-0! Räknar man in cupvinsten hemma mot Macclesfield har man fyra raka hemmasegrar.

Formen är som sagt mycket god och i helgen slog man ligasexan Reading på bortaplan med 2-0. Reading är ett annat formlag och att man slog dem borta var riktigt starkt. Det var blott andra segerna på bortaplan i år för Sheffield W. Tydligen hade man också spelat riktigt bra i den matchen så det var långt ifrån någon turseger.

På skadefronten finns inget nytt att rapportera när det gäller frånvarande spelare. Mittfältarna Giles Coke (17/1) och Jermaine Johnson (20/0) är båda avstängda men har å andra sidan varit det i de två senaste omgångarna. Man har sent test på backen Glen Loovens samt att man hoppas att backen Adedeji Oshilaja hinner bli klar då han kommer på lån från Cardiff. Det är en stor fördel om dessa kan förstärka ett redan skadedrabbat försvar. I en tidigare rek påpekade jag att man saknade sin bästa målskytt Conor Wickham som kallats tillbaka från lån, men kanske har man hittat ett likvärdig ersättare. Från Arsenal har man lånat Benik Afobe som gjorde sitt första mål i segermatchen mot Reading i sin andra match.

Motståndarna Wigan har inte samma bra form. Det f d Premier League-laget parkerar i mitten av tabellen (11:a) med 7 poäng upp till kvalplats. Man hade 6 raka matcher utan förlust i december och januari, innan man oväntat fick storstryk mot Doncaster med 3-0. Sedan dess har man spelat 0-0 mot mittenlaget Middlesbrough, vunnit hemma mot bottenlaget Charlton med 2-1. I den matchen vände man ett underläge sista 3 minuterna. Senast förlorade man borta mot Huddersfield som inte rosat marknaden heller i år och ligger 13:e. Den matchen spelades i hård vind och regn så förhållandena var svåra.

Statistikmässigt så är Wigan ett genomsnittligt bortalag med raden 4-2-8, dvs 14 inspelade poäng. Man är, som så många andra, bättre på hemmaplan där man skrapat ihop hela 26 poäng. Precis som sina motståndare är man också vidare i FA-cupen och möter Cardiff borta i helgen. På bortaplan har man tre matcher i rad utan seger (2 förluster och 1 oavgjord) och man har faktiskt inte lyckats göra mål på dessa tre matcher.

Tränare Rössler rapporterar att man inte har några nya skadebekymmer. Man har ett sent test på sin bästa målskytt Nick Powell (20/5) som kan vara värt att vänta och se om han startar. Personligen hade jag helt missat att den gamle Helsingborgspelaren Markus Holgersson anslutit till Wigan från New York. Han dras tydligen med ett virus och får troligen vänta på sin debut.

Vad talar då för min rek?
Jag tycker Sheffield Wednesdays form talar för sig själv. 11 raka utan förlust och senast en imponerande seger mot Reading på bortaplan. Wigan har haft flera tveksamma insatser på slutet och man brukar ju säga att form slår klass!

Det som talar emot är möjligen min usla form i betting, men någon gång måste det vända...

Jag spelar raka 1:an till 2,89 hos Pinnen. Det tycker jag är mycket bra odds! De andra bolagen ligger från 2.55 upp till Pinnens odds som är marknadshögsta. Jag tycker egentligen att samtliga bolags odds är spelvärda. Kan nog tänka mig att spela ner till ca 2.40.

Kommentera gärna spelet eller reken här nedan. Lycka till!
Fotboll

Sheff Wed – Wigan

 • Postad:
  10 feb 2014
  22:15
 • Rekare: BroderH
 • Spel: 1
 • Insats: 25,00
 • Odds: 2,89
 • Spreadsheet: 2014
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 feb 2014
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Championship
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Schdefan 2014-02-12 15:36

Jag trodde verkligen på denna själv och jag börjar bli ganska kall jag med.. Lyckas dock än så länge hålla uppe spelet då jag vinner vartannat men kommer varken upp eller ner

BroderH 2014-02-11 21:37

0-2 i paus. Fan vad jag är iskall :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td