Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rönnby (W) – Karlstad (W)

Rider vidare på innebandyvågen och har fastnat för en fredagsmatch. Även denna i Svenska SuperLigan, med undantaget att det nu gäller damer istället för herrar.

Fjolårsmästarinnorna Rönnby, som idag återfinns på en sjundeplats i tabellen, tar emot Karlstad som parkerar precis under slutspelsstrecket på en nionde plats. Inget av lagen har någon form att skryta med, snarare tvärtom, då båda lagen gått väldigt tungt de senaste matcherna.

Sett till lagens tidigare möten talar statistiken sitt tydliga språk:

09.11.13 ELI Karlstad W Ronnby W 5 : 4
11.01.13 ELI Ronnby W Karlstad W 6 : 3
13.10.12 ELI Karlstad W Ronnby W 3 : 9
21.01.12 ELI Ronnby W Karlstad W 7 : 2
15.10.11 ELI Karlstad W Ronnby W 1 : 8

Karlstad har endast vunnit en av lagens fem tidigare drabbningar!

Vad, mer än statistiken, talar då för Rönnby?
Jo, det faktum att det är ett betydligt mer rutinerat lag än vad Karlstad är.
Karlstad är ett ungt och ganska oerfaret lag och när serien nu lider mot sitt slut och slutspel vankas, tror jag helt enkelt att Rönnbys rutin kommer att leda till tre poäng.

Utöver rutinen kan Rönnby spela lite mer avslappnat än vad Karlstad kan. Detta med tanke på lagens tabellsituation. Rönnby behöver, sett till tidigare års poängskörder, två vinster till av fem möjliga för att teoretiskt sett ta sig till slutspel. Vinst ikväll och sedan en vinst till (troligen i hemmamötet mot tabelljumbon Sala, som inte har något att spela för) och laget är då troligen klart för slutspel. Karlstad å andra sidan skulle vid förlust ikväll vara tvungna att behöva vinna tre av sina, efter ikväll, fyra återstående matcher för att knipa slutspelsplats. Motivation och en viss press kommer det alltså finnas gott om på planen ikväll. En press som jag tror Rönnby, med sin rutin, kan utnyttja till sin fördel och ta en stort steg närmre slutspel!

Lycka till!

Edit: Fick lite tid över att uppdatera reken lite.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Innebandy

Rönnby (W) – Karlstad (W)

  • Datum:
    14 feb 2014
    19:00
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: SSL (W)
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Freee123 2014-02-15 01:25

3-0 FT.Målsnål historia med hemma laget som segrare. Hopas ni vågade hänga på trots den i början lite tafatta reken.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td