Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bristol City – Tranmere

På lördag möts Bristol City och Tranmere Rovers i den engelska tredjedivisionen League One.
Båda lagen har spelat ihop 31 poäng och ligger strax ovanför nedflyttningsstrecket vilket håller på att utveckla sig till ett riktigt getingbo. Samtidigt är det just nu tätt i spelschemat, hemmalaget har spelat 8 matcher på 30 dagar och bortalaget 6 matcher under samma period.

Bristol City ligger som sagt strax över nedflyttningsstrecken med 31 poäng på 31 matcher och 45-50 i målskillnad.
Bristol C startade säsongen ganska knackigt, spelade upp sig under november-december men har under januari och februari klart sämre form igen (bara 2 segrar de 10 senaste matcherna).
Hemma på Ashton Gate Stadium har man tämligen dålig statistik; man är fjärde sämsta hemmalaget i ligan med 18 poäng på 16 matcher och målskillnaden 22-23.

Formen de fem senaste matcherna är ganska medelmåttig: 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster med totala målskillnaden 8-8.
Bristol C slog visserligen ligatrean Leyton Orient senast men jag tycker inte man skall värdesätta denna match för mycket. Leyton Orient är inne i en ordentlig formsvacka - två vinster och tre förluster på de fem senaste matcherna - och man saknar just nu 4 av de 13 spelarna med mest speltid denna säsong.

Om man ser till hur Bristol C har spelat mot lag med liknande bortstatistik som Tranmere så ser det långt från förtroendeingivande ut. Om vi summerar de sex matcherna mot Coventry, Peterborough, Colchester, Milton Keynes, Bradford samt Oldham så har Bristol C ingen vinst, fyra oavgjorda och två förluster med en total målskillnad på 7-11.

Bristol C saknar rutinerade backen Scott Wagstaff som spelat 26 av 31 matcher denna säsong samt trotjänaren Marvin Elliot som spelat 24 av 31 matcher på mittfältet denna säsong.

Tranmere Rovers ligger som sagt också strax över nedflyttningsstrecken med 31 poäng på 30 matcher och 33-52 i målskillnad.
Tranmere inledde säsongen dåligt, hittade flytet under oktober-november, hade en dipp under december men har under januari och februari spelat ok igen. Man har 3 segrar på de tio senaste matcherna men då skall vi också föra till protokollet att de tre senaste förlusterna kommit mot top-6-lagen Preston, Rotherham och Petersborough.
Tranmere är nionde bästa bortalaget i ligan med 17 poäng på 15 matcher och målskillnaden 15-23.

Formen de fem senaste matcherna är visserligen medioker rent siffermässigt: 2 vinster, 0 oavgjord och 3 förluster med totala målskillnaden 4-7. Men då skall vi som sagt ha med oss att dessa tre förluster kommit mot topplagen i ligan, och två av dessa matcher har varit uddamålsförluster.

Om man ser till hur Tranmere har spelat mot lag med liknande hemmastatistik som Bristol C så ser det relativt bra ut. Om vi summerar de tre matcherna mot Bradford, Oldham och Shrewsbury så har Tranmere tre vinster (alla med 0-1).

Tranmere saknar backen Evan Harwood som spelat 18 av 30 matcher denna säsong.

Senaste mötet lagen emellan var 16 november i fjol. 1-1 slutade denna match där Tranmere hade 55% av bollinnehavet. Räknat i antal skott var det jämnt skägg men Tranmere vann hörnstatistiken med 8-3.

Bristol C har bara ytterst marginellt bättre form än Tranmere totalt sett. Bristol C är dock ett av ligans sämsta hemmalag samtidigt som Tranmere är ett av ligans bättre bortalag. Bristol C har spelat väldigt dåligt hemma mot lag med liknande bortastatistik som Tranmere. Samtidigt har Tranmere har spelat bra borta mot lag med liknande hemmastatistik som Bristol C.
Senaste mötet laget emellan slutade 1-1 med övertag för Tranmere.

Enligt mig är alternativet X2 i denna match spelvärt ner till någonstans runt 1,7.

Odds till denna match hittar man exempelvis här:
http://www.oddsportal.com/soccer/england/league-one-2013-2014/bristol-city-tranmere-vRgK0PvT/#double;2
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Bristol City – Tranmere

  • Datum:
    15 feb 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Calatan 2014-02-14 10:32

Du har förvisso rätt, alla dessa två spelare saknades senast mot Leyton Orient. Men jag väljer som sagt att inte tolka in för mycket i detta resultat; Bristols första mål kom efter en tokrusning i 3:e minuten och 0-2 kom på hörna i 12:e. Efter detta var Leyton i chock ganska länge, men sett till hela matchen så hade Leyton 60% bollinnehav och vann skottstatistiken med 12-4. Förlusten hänger snarare ihop med Leyton inte har minsta tillstymmelse till flyt just nu (man förlorade t ex båda de två föregående matcherna på mål i 90:e minuten...).

suppe 2014-02-14 09:49

När de besegrade Leyton på bortaplan så saknades alla dessa spelare också? har jag rätt?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td