Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Storvreta – Caperio/Täby

Dags för lite innebandy igen. Idag har jag fäst mina blickar på serieledarna Storvreta som hemma tar emot nästjumbon Caperio/Täby. Sett till lagens tidigare möten tyder majoriteten av resultaten på en "målsnål" match med färre än 11 mål då endast 9/25 matcher slutat över 11,5 mål. Detta till trots har jag valt att spela överspelet.

Storvreta är riktigt formstarka och går som tåget. Man har imponerade lyckats rada upp fem matcher utan förlust och på hemmaplan har man endast förlorat en match (efter övertid) av tio möjliga denna säsong. Med detta är man seriens klart bästa hemmalag. Utöver formen har man även kanske SSL's bredaste trupp med många spelare som producerar framåt.

Täbys formkurva är den raka motsatsen till Storvretas. Inte en enda poäng på de fem senaste matcherna gör dom till seriens formsvagaste lag. På bortaplan har man endast vunnit två av tio matcher och i de två senaste bortamatcherna har man släppt in hela 10 mål. Detta mot lag som Jönköping (jumbo) och åttondeplacerade Hide-A-lite Mullsjö.

Totalt sett är lagen inblandade i målrika matcher med cirka 11,6 mål per match och idag tror jag Täby kommer bli ordentligt överkörda. Mitt tips: 11-3

Lycka till!
Innebandy

Storvreta – Caperio/Täby

 • Postad:
  16 feb 2014
  12:28
 • Rekare: Freee123
 • Spel: ÖVER 11.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,73
 • Bolag: ladbrokes
 • Datum:
  16 feb 2014
  17:00
 • Sport: Innebandy
 • Land: Sverige
 • Liga: SSL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Freee123 2014-02-17 12:46

8-3 FT och ett ynka mål ifrån, surt. Ang överspel ist för hcp-spel valde jag helt enkelt det som en liten "gardering" då jag inte gillar så stora hcp-spel (-4,5) trots mitt tips på slutresultat.

robfri 2014-02-16 19:13

nära iaf...

Grnvit 2014-02-16 14:15

Storvreta -4.5 finns till 1.85 på lads. Tror du att Storvreta sköter i princip hela totallinan bör det väl finnas mer värde i handikappet? Inget illa menat, mest en input.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td