Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AC Milan – Atletico de Madrid

Ett väldigt tidigt spel, men oddset sjunker drastiskt så jag vill dela med mig av det här innan det är försent. Jag ska erkänna att jag själv spelade till 2.5, men jag ser fortfarande tydligt värde i spelen som är såhär högt över 2. Här är motiveringen till varför:

Jag ser egentligen värde i spelet redan nu, om lagen skulle mötas idag, eftersom Milan är ett helt annat lag i Champions League än i ligaspelet, på San Siro bör man gälla som favorit mot den stora majoriteten av europeiska motstånd. De rödsvarta på hemmaplan är så gott som alltid underskattade av spelbolagen i denna tävling.

I samma läge förra säsong slog Milan Barcelona med 2-0 genom att fullständigt dominera motståndarna, det enda spelartappet till denna säsong från den startelvan är Ambrosini. En spelare som har ersätts av Milans bästa spelare denna säsong, Nigel de Jong. Dessutom har Milan till skillnad från förra säsongen även tillgång till Balotelli och Kakà.

Milan har visserligen två avstängningar i Montolivo och Muntari, men har det relativt gott ställt på mittfältet och kommer troligen att förstärka i januari med klasspelaren Nainggolan.
Och på tal om januarifönstret, Milan har redan gjort klart med en välbehövlig förstärkning av mittförsvaret i Adil Rami. Sneglar man sedan mot spanjorerna är sannolikheten i mina ögon större för att de försvagas än stärks.

Det går inte att komma ifrån att Atletico de Madrid är ett fantastiskt lag denna säsong som absolut inte får underskattas, men min förhoppning ligger i att de bara kan bli sämre, samtidigt som Milan bara kan bli bättre. Spanjorerna spelar med samma startelva i stort sett hela tiden, har ett tjockt schema och en slitande spelstil. Att detta resulterar i skador är inte direkt långsökt, samtidigt som Milan har haft ett skadehelvete som man nu rest sig ur.

Detta dubbelmöte är det enda av värde kvar av Milans säsong. President Berlusconi, klubben, fansen och spelarna lever för den här turneringen. Atletico de Madrid är trots allt orutinerade och oprövade i dessa sammanhang.


Sammanfattningsvis anser jag att det finns värde i spelet redan nu eftersom Milan på San Siro i Champions League är ett helt annat lag, att man endast har denna match att spela för samt att Atletico de Madrid är orutinerade i sammanhanget, samt lär vara nöjda med oavgjort (därav asian +0).
Men jag hoppas framför allt att värdet ska öka då förutsättningarna kommer se bättre ut för hemmalaget när det är dags för match (om ca 1½ månad). Milan med förstärkningar, bättre skadesituation och bättre form (likt förra säsongen). Atletico de Madrid troligen/förhoppningsvis med motsatt situation i dessa tre parametrar.

Forza Milan!
Fotboll

AC Milan – Atletico de Madrid

 • Postad:
  02 jan 2014
  20:27
 • Rekare: AddeTheMan
 • Spel: 1 +0
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,25
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  18 feb 2014
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Internationell
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Mattez 2014-02-17 16:43

Är Atletico någorlunda fräscha så vinner dom, samtidigt så kan Milan fokusera mer på cupen då dom inte
är med i ligaracet, bra rek iaf.

oddset 2014-02-02 09:10

Atletico är för bra

alby18 2014-01-19 22:38

Finns noll värde på Milan, skulle lägga mitt hus på ATM.

MrDavber 2014-01-15 10:46

Nainggolan spelar i Roma, kommer inte att värvas av Milan, då Roma har en köpklausul på honom (på lån från Cagliari)

premiumspel 2014-01-13 01:04

Klasskillnad mellan Atletico och Milan.

sirlarsson 2014-01-11 17:54

Möjligt att Athleticos trupp är mer skör, dock högre klass. Milans lag 2013 är hemskt och jag lider med mina polare som är Milanistas.

AddeTheMan 2014-01-05 12:47

Ni kan mycket väl ha rätt också, givetvis är detta spel mer chansartat, men jag tror mig kunna mitt Milan tillräckligt väl för att veta att de kommer vara på topp. Atletico de Madrid kan jag inte i närheten lika mycket av, men jag vet att de går fruktansvärt bra och att de har en icke-spansk spelstil.

Självklart kan även Milan drabbas av skador på t ex Balotelli, men för mig är Atletico de Madrids trupp betydligt skörare.

Jag ska dock inte försöka övertyga er utan lämnar min analys, roligare om folk reflekterar än bara ryggar rakt av. Tack för feedback.

Lulle79 2014-01-04 04:52

Ryggar inte detta.. men lycka till

patrik_g 2014-01-03 04:19

Tycker inte Milan imponerat så värst i CL. Inte den svåraste gruppen hade man ju heller. Nä denna vågar jag mig inte på. Men bra skrivet.

sirlarsson 2014-01-02 22:05

Inget spel här, Milan är ett mediokert lag medans Athletico är ett riktigt bra lag.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td