Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gillingham – Sheff Utd

Såg nu att det fanns en liknande rek här på sidan. Men har redan rekat den här på annat håll också, och antar att två övertygande rekar om samma match är bättre än en, eller? =)

MrBwino @ Twitter

----------------------------------------------

Jag tycker bolagen är så fel ute man kan bli här. Det är så illa att fel lag är favoriter, och ganska stora favoriter med tanke på förutsättningarna dessutom.

Gillingham:
Skador/Avstängningar: Danny Kedwell (25/10 anfall), Matt Fish (1/0 försvar)
Som ni ser så saknar Gillingham en bra målgörare, Kedwell har gjort 10 mål hittills, och jag tänker mig att detta är en av anledningarna till varför oddset är så högt. Men han har saknats ett tag nu och man har klarat sig bra utan honom och har fin form på hemmaplan. Dessutom har man McDonald som gjort 13 mål, och avbytaren Akinfenwa som har gjort, och enligt mig är han ungefär lika bra som Kedwell.

Gillingham har grym hemmaform med 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust senaste 5. Man förlorade mot Leyton Orient som är ligans bästa bortalag, och det ska sägas att det var en snöplig förlust då Leyton avgjorde i 91' minuten.
Man spelade oavgjort efter det mot Walsall, ännu ett bra bortalag. Walsall har endast förlorat 3 av 16 bortamatcher vilket gör att kryss är bättre än vad många får med sig mot dem.

Efter detta har man nu vunnit 3 raka hemmamatcher. Wolves, Swindon och sedan Port Vale har man vunnit mot, tre ganska bra lag. Swindon och Wolves är uppflyttningskandidater som dock är starkare hemma än borta.. Vilket Gillingham också är.

Sheffield Utd:
Skador/Avstängningar: -
Sheffield Utd måste ta poäng vilket kanske kan tala för deras fördel, att motivationen finns där alltså. Men tycker inte man ska ta det för långt och säga att deras chans att vinna den här matchen är mycket större för det. För föregående matcher och långt innan det har man också behövt vinna, men det har man inte gjort. Vi hittar Sheffield Utd på en 22 plats av 24 lag. Dessutom är man det sämsta bortalaget med 1/3/10 och 8:24.

Senaste 5 bortamatcherna har man 0/2/3 med målskillnaden 3:8 vilket inte är speciellt övertygande, och ännu en anledning till varför oddset är så konstigt.

----------------------------------

Höstens möte slutade 1-2 till Gillingham och man kommer alltså med i stort sätt fullt lag. Endast Kedwell saknas, men enligt mig kan man alltså ersätta honom enkelt, vilket man också gjort då Akinfenwa har presterat bland annat.

Bolagen tror att Gillingham har mindre än 30% chans att ta tre poäng här, något som jag tycker är helt sjukt. Jag tycker att sannolikheten att Gillingham vinner är 50% och alltså måste vi ha ett odds på minst 2,00 här, vi får 3,25 på raka ettan. Jag kommer dock gardera med insatsen tillbaka vid oavgjort, och därför vågar jag gå in lite hårdare. Som sagt, Sheffield Utd har bara vunnit 1 bortamatch den här säsongen. Dessutom spelade man cupmatch för bara 3 dagar sedan och bör vara smått slitna.

Huvudspel: Gillingham 0.0 asian (Draw no bet) @ 2,30 (8/10 Units)
Kaffepeng: Gillingham -1 asian @ 5,75 (2/10 Units)

Lycka till vid rygg!
Fotboll

Gillingham – Sheff Utd

 • Postad:
  19 feb 2014
  13:05
 • Rekare: MrBwino
 • Spel: 1 Dnb
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,30
 • Bolag:
 • Datum:
  19 feb 2014
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: League One
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td