Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jartinec

Första reken gick ju fint och dessutom roligt att folk här uppskattade den. Så jag kör vidare på en ny idag igen! Kommer hålla mig till trav i mina rekar då det är där jag har absolut störst kunskap.

Dagens rek är ett platsspel från V86-2 på Solvalla.

Jartinec Plats till 1.85 på Bet365.

Detta är en kapabel häst för klassen och jag tycker att den dessutom tagit steg i utvecklingen för varje start. Håkan Eriksson som både tränar, kör och äger hästen har matchat på i tre- och fyraåringslopp på Solvalla där motståndet oftast är lite hårdare än ute i byggden. Hästen har gått bra och jämt i egentligen alla lopp förutom de första starterna.
Senast tycker jag att han blev lite bortkörd men fick sen lucka och fixade andraplatsen enkelt. Troligtvis fanns det krafter kvar vilket alltid är positivt inför nästa lopp.
Jag tycker inte hästen är intressant som vinnarspel på de odds som finns ute på marknaden då Jartinec visat sig ha svårt att sätta skallen först över linjen. Intrycket som t.ex näst senast är att det finns mycket kvar i linorna till upploppet men att han springer och bromsar lite. En typisk häst som gillar att springa med de andra hästarna men inte först. Därför är platsspelet klart mer attraktivt. Förutom grundkapable favoriten Venkatesh så är det ungefär samma klass som hästen sprungit i tidigare lopp.
I de senaste 7 loppen så har Jartinec klarat plats 7 gånger. Alltså 100%. Allt som allt har hästen en platsprocent på 53%. Tycker dock det är viktigare att se till trenden här då hästen uppenbarligen haft en klar utveckling och mognadsprocess. Tidigare hade hästen en tendens till att galoppera men det verkar man ha kommit till sin rätt med nu med 8 raka lopp utan galopp.
Idag har man också lottats till ett perfekt spår och lyckas man bara undvika dödens härifrån så kommer man få en bra resa.
Den enda nackdel som jag ser inför idag är kusken. Det ska sägas att det är en rutinerad man med rätt så bra statistik för att vara en lite mindre tränare/kusk ,men jag tycker ändå att i Solvallakonkurrens så är han inte speciellt bra i mina ögon.

Det jag tycker talar för hästens platschanser idag är:
*Kapacitet
*Form
*Startspår

Enda lilla minus är kusken som inte håller samma klass som de bättre på Solvalla.
Trodde inför att oddsen skulle ligga runt 1.5 idag för plats på hästen.
Värderar hästens chans till ca 58-60% vilket ger ungeför 1.65-1.7 i odds. Nu får vi 1.85 på Bet365 vilket jag tycker är klart bra. Unibet som annars brukar vara generösa på sina platsodds ligger just nu på 1.75
Hoppas någon hinner rygga innan det sjunker!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Jartinec

 • Postad:
  19 feb 2014
  15:02
 • Rekare: NicklasJ
 • Spel: 1 1-3
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,85
 • Info: V86-2 Solvalla
 • Bet365
 • Datum:
  19 feb 2014
  19:45
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2014-02-21 16:55

Det är lugnt, NicklasJ - jag håller helt med, tid är många gånger en bristvara och ibland vet man heller inte vilken nivå man skall lägga sig på... Skall man alltid lägga sig som att ingen vet något om trav eller skall man skriva för de redan inbitna och med någon kunskap inom gebitet...?

Jaja, fortsätt med dina tips, rekar och tankar - de är uppskattade! :-)

NicklasJ 2014-02-20 21:47

Skrev ett rätt så långt inlägg och svar till dig Pilkast men sidan va nere så det försvann. Orkar inte skriva om det. Vill i alla fall tacka för konstruktiv feedback. Ibland missar man att ta med viktig information och ibland väljer man helt enkelt att inte ta med det då det ofta är en kamp med klockan för att få ut reken innan oddset hinner sjunka.

Pilkast 2014-02-20 21:26

Rätt så, Tomte - visst räcker detta... :-)

Tomte 2014-02-20 19:52

Väl skrivet Pilkast, håller fullständigt med, motiverade betyg där det framgår vem som satt vilket betyg och låt bli att ge 11 Sharps i belöning för att någon röstar - är man nyfiken på en rek så kan man gott betala 10 Sharps - det skulle också göra det (lite) svårare att registrera många nya konton som sätter femmor. Tror dock att du har fel i en sak - att rekare måste ha en lång svans av följare för att manipulera systemet - jag tror att det räcker med många konton och rymligt samvete.

Pilkast 2014-02-19 23:55

Problemet med röstandet är att allt för måmga som inte har en aning om vad man behöver veta för att en rek skall vara bra, går in och röstar på något de inte har en aning om... Folk är livrädda om sina sharps! Oj, jag gick in och läste en rek, nu vill jag ha tillbaks dessa+1. När de sedan röstar för att få tillbaks dessa så har många ingen aning om vad de röstar på, eller varför!

Sedan så ÄR det så att flera rekare med oerhört lång svans av följare lätt kan manipulera röstningsskeendet - utan att det syns nämnvärt i de system sharps har att tillgå... Jag har sagt förut och anser fortfarande att för att få rösta (detta system är värdelöst enligt mig) så skulle man vara tvungen att skriva en motivering till sitt betyg - då kan ingen komma undan med att denne är totalt inkompetent inom gebitet och/eller totalt ointresserad, samt ute efter att förstöra för en specifik rekare... Detta kan inte vara svårt att få till, eller hur???!!!

Kör hårt, NicklasJ - du fick av mig en 3a i betyg av mig, inte mer pga av att jag saknade lite info kring motståndarna av de enbart tre platser som ger vinst för din rek... Kanske lite om deras form (tänker då på storfavoriten som inte startat på 3 månader, och/eller de andra som slåss om platserna har sämre lägen än din idé - dessa parametrar höjer ju din reks chanser betydligt och kan vara bra att ha med i åtanke...).

Annars är din rek välskriven och på ett ypperligt språk, det uppskattar jag...

Dvs.

+För genomgången av din reks för- och nackdelar!

-För att du inte nämner motståndarna, i någon större utsträckning...

Gillar den i stort, men vissa förbättringar kan öka dina röstbetyg väsentligt...

Kör hårt och kom ytterst gärna med dina väldigt träffsäkra och välgenomtänkta rekar - jag vet att du vet om detta jag påpekat, men det är ju alltid en fråga om hur mycket tid man har, hur mycket info man har och hur mycket info man vill ge de som kan tänkas följa - kan ju bli lite mycket ibalnd...

:-) Pilkast

Tomte 2014-02-19 20:36

Snyggt jobbat. Håller med Kermit, ditt betyg sjönk hastigt där ett tag med vad det verkade flera låga betyg, och med mitt begränsade travkunnande förstår jag inte varför dagens rek skulle varit så mycket sämre än gårdagens. Har mina misstankar, men det är upp till admin att kontrollera att röstandet går rätt till.

Pilkast 2014-02-19 20:09

Nice!!!

NicklasJ 2014-02-19 20:02

Kermit
Man får nog det betyg som man förtjänar. Välkommnar feedback så att jag kan göra bättre rekar i framtiden om det är något som ni saknar.

NicklasJ 2014-02-19 19:57

Reken satt plättlätt och hästen vann t.o.m.

Trinity 2014-02-19 19:53

Snygg rek!

Kermit 2014-02-19 17:25

Jättebra! Konstigt att betyget sjunker på denna rek.

lillsorken 2014-02-19 17:08

Bra rek den hänger vi på

Tomte 2014-02-19 15:51

Synd på oddset, men bra rek ändå. Keep up the good work.

NicklasJ 2014-02-19 15:04

Ser att oddset sjunkit redan. Va lite sent ute idag tyvärr.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td