Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jagiellonia Bialystock – Podbeskidzie B-B

MrBwino @ Twitter

Galet odds hittar vi i Polens högstaliga idag, och jag är övertygad om att värdet är riktigt bra även om spelet inte skulle sitta.

Jagiellonia:
Skador/Avstängningar: -
Hemmalaget kommer med full trupp och sitt absolut bästa lag. Jagiellonia är ett lag som kör den klassiska offensiva hemmastrategin och försöker hålla tätt på bortaplan. Det ser vi på tabellen då man endast kryssat en enda gång på 11 hemmamatcher, det är till stor del för att man hellre går för vinst och spelar offensivt vid oavgjort än att just satsa på krysset, därför vinner man eller förlorar man i de omgångarna.
Man har spelat bra det senaste, de 5 senaste hemmamatcherna har man 3/1/1 med målskillnaden 10:5.
Dock var senaste ligamatchen på hemmaplan 13 december, så det är dumt att bara kolla det detta. Under 2014 har man lirat 4 träningsmatcher, man har vunnit 3 och förlorat en, i samtliga har man gjort mål, 2 av dem gick man över 1,5 (3 borta och 1 hemma). Senast förlorade man borta mot Ruch med 1-0, men då ska vi komma ihåg att Ruch är ett av ligans bästa hemmalag och där har Ruch bara förlorat 1 match.

Jagiellonia har chans att klättra upp ovanför slutspelsstrecket då man är 1 poäng bakom 8-platsen. I den här ligan går de 8 bästa till slutspel, de 8 sämsta kvalar för nerflyttning, så det här är en riktigt viktig match för Jagiellonia.

Podbeskidzie:
Skador/Avstängningar: Tomasz Górkiewicz (16/0 försvar)
Försvararen Górkiewicz blev avstängd för för många gula kort senast och bortalaget får alltså klara sig utan sin högerback. Bortalaget hittar vi på plats 15 av 16 och även dem måste egentligen börja vinna även på bortaplan om man ska kunna klättra, men det känns ganska avlägset att dem ska kunna gå upp till slutspelsplats då det är 10 poäng upp med 10 omgångar kvar.
Podbeskidzie är ligans näst sämsta bortalag med 3 inspelade poäng på 10 bortamatcher. 0/3/7 och 11:26 är deras statistik vilket inte är starkt alls, istället tar man sina poäng på hemmaplan där man har 17 poäng på 12 matcher.
Bortalaget har släppt Över 1,5 mål i 9 av sina 10 bortamatcher, dock var det den 14 december senaste ligamatchen var. Så under 2014 har man spelat 5 matcher, 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. 4 av dessa var på bortaplan, man släppte mål i samtliga och över 1,5 i 2 av dessa.

I serien har man 7 raka förluster på bortaplan, samtliga har hemmalaget gjort över 1,5 mål!

-----------------------------------

Jagiellonia vann höstens möte med 0-1, och jag tror man kommer vinna ganska bekvämligt idag också, därför funkar det att spela raka ettan också, men jag tycker värdet är högre i Över 1,5 mål för hemmalaget då oddset är betydligt högre.

På Bet365 är raka ettan 1,70 och över 1,5 mål 1,90. På Marathonbet ger raka ettan 1,84 och över 1,5 mål 2,00. Men jag tycker att vi får anta att Jagiellonia gör 2 mål eller fler om dem vinner eftersom bortalaget ändå släpper så pass mycket mål.

* Jagiellonia gör på hemmaplan 2,091 mål/match
* Podbeskidzie släpper på bortaplan 2,60 mål/match

Med detta sagt värderar jag (med förutsättningarna inklusive att bortalaget faktiskt saknar en ordinarie försvarare) att Jagiellonia gör minst 2 mål till 62-63% vilket gör att vi minst ska ha ett odds på 1,58-1,61, men nu får vi alltså 1,90-2,00 beroende på vilket bolag ni vill köra på! Ett överodds på runt 12-13% minst alltså.

---------------------------------

Jagiellonia Över 1.5 @ 2,00 - MarathonBet
Jagiellonia Över 2.5 @ 4,00 - Bet365


Lycka till vid rygg!
Fotboll

Jagiellonia Bialystock – Podbeskidzie B-B

 • Postad:
  21 feb 2014
  16:16
 • Rekare: MrBwino
 • Spel: 1 Över 1.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,00
 • Info: Ca 12-13% överodds enligt mig
 • Bolag: MarathonBet
 • Datum:
  21 feb 2014
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Polen
 • Liga: Ekstraklasa
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MrBwino 2014-02-21 19:26

Inga problem, den satt riktigt fint! Kul att ni ryggade!

Slurf 2014-02-21 19:20

Snyggt, tog dock ö2.25. Tack.

jocklon 2014-02-21 17:42

låter som ett klart vettigt lir.. testas!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td