Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Le Havre – Chateauroux

Inte mycket som går min väg just nu, men skam den som ger sig. Ni kanske kan kalla det desperation, men denna gång provar jag något annorlunda. Man måste ju göra något för att bryta trenden....

Det väntar bottenmöte i franska Ligue 2 imorgon kväll. Le Havre tar emot Châteauroux. Båda lagen har 28 poäng, 5 poäng över nedflyttningsstrecket, således en viktig match för båda lagen.

Lagens formkurvor är helt olika. Hemmalaget Le Havre spelade 1-1 borta mot topplaget Lens i förra omgången. Lens kvitterade då på övertid. Dessförinnan hade man tre raka förluster.

Bortalaget Châteauroux är kanske ett av Europas sämsta bortalag på senare år då man inte vunnit på bortaplan i ligan sedan 12:e mars 2012! Dock kom ett litet trendbrott i senaste bortamatchen då man vann mot ligajumbon Bastia. Alltså den första bortasegern på nästan två år!

Inklusive den segern kommer man här till start med hela tre raka segrar, vilket gjort att man tagit sig upp över nedflyttningsstrecket.

Skadeläget ser bättre ut för bortalaget då man endast saknar Bain och Garita. Båda dessa inledde dock på bänken förra matchen så det är kanske inte något större avbräck. Mittfältaren De Freitas (15/1) är dock tillbaka efter skada.

I hemmalaget Le Havre har Mittfältaren Manzala tillkommit till en redan lång skadelista. Den innehöll sedan tidigare Sao, Fontaine och Le Marchand. Samtliga fyra namn har inte spelat sedan 17 januari, därefter har Le Havre inte vunnit. Saknas gör också anfallaren Riviere som inte lirat sedan i mitten av december.

Det verkar ju helt sinnessjukt att spela ett lag som bara vunnit en bortamatch på två år, men för att pröva något nytt så gör jag det i alla fall. Trenden talar för Châteauroux som har betydligt bättre form än ett skadedrabbat Le Havre. Oddset är också riktigt tilltalande, 6,25 på bortaseger tycker jag är för högt, även om jag inser att Le Havre borde vara favoriter. Men runt 3-3,50 tycker jag hade varit mer rimligt på Châteauroux. Raka tvåan finns upp till 6,91 hos pinnen. Jag kan också rekommendera att lira X2 till 2.30 hos Bet365.

Döm gärna ut mig och mina rekar här nedan, det förtjänar jag
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Le Havre – Chateauroux

  • Datum:
    21 feb 2014
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 2 Orange
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td