Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Newport County – Cheltenham

MrBwino @ Twitter

Gårdagens rek på Jagiellonia Över 1.5 @ 2,00 satt enkelt, vet att några hängde på så det var kul!

OBS! Lagen saknar var sin försvarare minns jag, men kommer inte ihåg vilken det var. Sidan jag kollade skador/avstängningar ligger tyvärr nere nu i skrivandes stund, men tror inte avbräcken påverkar så mycket.

Newport ligans bästa hemmalag sett till poäng/match, dock har man spelar färre matcher än de övriga lagen så det är därför man ser ut att vara sämre än vad man är. Just nu ligger Newport 8 av 24 lag, men med 3-4 matcher mindre spelade än de flesta lagen vilket innebär att man fortfarande har chans till uppflyttning om man vinner de matcherna man ligger efter.

Cheltenham hittar vi på 17 av 24, 8 poäng mindre än Newport, men 2 matcher mer spelade. Man är ett helt okej bortalag med 5/4/6, vilket inte är dåligt eller bra egentligen.

Nu gäller alltså spelet Newport Draw no bet i första halvlek, alltså att man ska vinna första halvlek, men pengarna tillbaka vid oavgjort.

Newport:
* Newport har vunnit 1:a halvlek i 82% av sina hemmamatcher.
* Newport har förlorat 1:a halvlek i 0% av sina hemmamatcher.

* På hemmaplan har man gjort 64% av sina mål i första halvlek.
* På hemmaplan har man släppt in 30% av målen i första halvlek.

Cheltenham:
* Cheltenham har förlorat 1:a halvlek i 40% av sina bortamatcher.
* Cheltenham har endast vunnit 1:a halvlek i 6,67% av sina bortamatcher.

* På bortaplan har man gjort 26% av sina mål i första halvlek.
* På bortaplan har man släppt 60% av målen i första halvlek.

-------------------------

Vi ser här att Newport har en ledning efter första halvlek i majoriteten av sina hemmamatcher samtidigt som Cheltenham sällan vinner första halvlek. Cheltenham har endast vunnit första halvlek en enda gång, och det var mot Fleetwood som för visso är ett bra hemmalag, men som har förlorat första halvlek 4 gånger.

Senast lagen möttes blev det 0-0, innan det 1-0 till Newport i en vänskapsmatch. Senast vann Newport mot ligans bästa bortalag Oxford med 3-2, och Oxford hade bara släppt 9 mål på 14 matcher innan det, så det var en riktigt vass insats från Newport.

Jag värderar Newport att vinna första halvlek till 55% vilket innebär att oddset 1,81 vore mer korrekt. Nu får vi ju 1,71 på det här spelet vilket inte anses så bra då kanske? Jo men vi garderar med krysset alltså, pengarna tillbaka vid oavgjort. Eftersom jag anser att möjligheterna att Cheltenham vinner 1:a halvlek är så små så känns spelet ganska riskfritt, och därför kör jag tyngre insats.

Att Cheltenham vinner första halvlek bör ligga någonstans runt 5-8% och oddset 15,00 vore rimligare. Kanske kan verka orimligt, men Newport går för vinst på hemmaplan och är som bäst i första halvlek. Cheltenham är ett lag som speciellt mot de bättre lagen försöker hålla tätt och inte släppa till något. Därför är 0-0/1-0 väldigt troliga resultat i första halvlek, men definitivt inte 0-1/1-2 osv, det finns inte i den här världen

---------------------------

Newport 0.0 asian (1st Half) @ 1,71 (8 Units) - SBOBet
Newport (1st Half) @ 3,10 (2 Units) - Betvictor
Fotboll

Newport County – Cheltenham

 • Postad:
  22 feb 2014
  11:57
 • Rekare: MrBwino
 • Spel: 1 Dnb
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,71
 • Info: Newport Dnb (1st Half)
 • Bolag: SBOBet
 • Datum:
  22 feb 2014
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: League Two
 • Period: 1h

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MrBwino 2014-02-22 13:14

Newport saknar: Worley (23/4 försvar)
Cheltenham saknar: Brown (26/3 försvar)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td