Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Alcorcon – Deportivo La Coruna

I spanska andraligan möts Alcorcon och Deportivo La Coruna i den 27:e omgången av 42. De förra siktar i första hand på att klara nytt kontrakt för nästa säsong. De senare slåss för glatta livet för en plats i högsta divisionen.

Alcorcon ligger just nu med 32 insamlade poäng på 16:e plats, endast en hårsmån ifrån plats nr 19 och nedflyttningsträsket. Det är otroligt jämnt kring nedflyttningsstrecket just nu, 8 lag samsas inom 3 poäng. Detta kluster kommer förmodligen att spricka upp snart och då gäller det att hänga med i gänget som håller sig på rätt sida strecket.
Formen är ok med 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på de 5 senaste.

I Alcorcon saknas sedan en månad tillbaka Fernando Sales, en offensiv mittfältare som spelat 18 av 26 matcher denna säsong. Förrförra matchen tillkom även Mikel Iribas på skadelistan. Mikel är en hårdför och offensivt lagd back som spelat 16 av 26 matcher. Båda skadorna påverkar offensiven mer än defensiven.
 • I Alcorcons hemmamatcher har det hittills under säsongen blivit i snitt 1,50 mål per match.
 • Alcorcon har hittills under säsongen gjort i snitt 1,00 mål per match; räknar man bara hemmamatcher är motsvarande siffra 0,75.
 • De senaste 5 matcherna har Alcorcon gjort totalt 8 mål men då har 7 av dessa kommit på bortaplan.
 • I 58% av hemmamatcherna har Alcorcon inte gjort något mål alls.
 • 65% av Alcorcons totala målskörd har kommit på bortaplan.
 • I 50% av Alcorcons hemmamatcher har det totala antalet mål understigit 1,5.
Alcorcon är rent allmänt ett lag som gör och släpper in få mål. Hemma på Estadio Santo Domingo är man extra snåla, det finns inget annat lag i ligan som har gjort färre eller släppt in färre mål på hemmaplan.

Deportivo La Coruna ligger just nu med 43 poäng på 2:a plats, vilket är den andra av två platser som innebär direktkvalificering för högsta ligan nästa säsong. På 3:e plats ligger Recreativo Huelva på samma poäng. På plats 4 ligger Sporting Gijon på 42 poäng, sen är det en lucka på 5 poäng ner till den jagande klungan.
Deportivo La Corunas form är lite sisådär med 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på de 5 senaste. På de senaste nio matcherna har man bara 2 vinster (4 oavgjorda).

I Deportivo La Coruna saknas sedan tidigare förstamålvakten German Lux. Detta innebär inget nytt jämfört med de senaste fyra matcherna och sedan andremålvakten Fabricio ställde sig mellan stolparna har man som lag fortsatt sitt täta försvarsspel (man har på de fyra senaste matcherna släppt in 0,85 mål per match mot 0,73 över hela säsongen men då har man också mött målglada lag som Murcia och Gijon).
 • I Deportivo La Corunas bortamatcher har det i genomsnitt blivit 1,50 mål per match.
 • Deportivo La Coruna har hittills under säsongen gjort i snitt 1,04 mål per match; räknar man bara bortamatcher är motsvarande siffra 0,92.
 • De senaste 5 matcherna har Deportivo La Coruna gjort totalt 5 mål men då har 4 av dessa kommit på hemmaplan.
 • I 67% av bortamatcherna har Deportivo La Coruna inte släppt in något mål alls.
 • 63% av Deportivo La Corunas insläppta mål har kommit på hemmaplan.
 • I 58% av Deportivo La Corunas bortamatcher har det totala antalet mål understigit 1,5.
Deportivo La Coruna är alltså också ett lag som gör och släpper in få mål, i synnerhet på bortaplan där man släppt in överlägset minst antal mål (samtidigt som det bara är 4 lag som gjort färre mål på bortaplan).

Alcorcon är inne i en förhållandevis positiv trend, och man fortsätter att spela snålt hemma. Man hade varit väldigt nöjda med att få med sig en poäng i denna match mot topplaget Deportivo.
För Deportivo La Coruna har det kärvat en del sen årsskiftet och för att inte tappa fart i toppstriden behöver man minst en poäng med sig från denna match.
Detta är en drabbning mellan ligans två absolut bästa lag när det gäller att hålla nere antalet mål i en match. Jag ser framför mig en väldigt snål och bevakande match. Båda lagen är egentligen ganska nöjda med 0-0 men skulle något av lagen göra ett mål skulle man gräva ner sig och försvara ledningen till sista blodsdroppen.


Denna rek gäller alltså spel på under 1,5 mål sett till hela matchen.

Odds för denna match hittar man här:
http://www.oddsportal.com/soccer/spain/segunda-division-2013-2014/alcorcon-dep-la-coruna-8b1At7j2/#over-under;2
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Alcorcon – Deportivo La Coruna

 • Datum:
  23 feb 2014
  12:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Segunda Division
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td