Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AEL Kalloni – Panaitolikos

De två nykomlingarna Kalloni och Panetolikos möts idag alltså, och det enligt mig är Panetolikos lite för stora favoriter, och värdet ligger alltså i tvåan.

I grund och botten är not Panetolikos ett bättre lag, vilket syns vid en snabb blick på tabellen. Kalloni 14 av 18, och Panetolikos 6 av 18. Så visst att bortalaget är favoriter, men jag anser att man är lite för stora favoriter här. Super League är trots allt en av de mest "hemmastarka ligorna" som jag någonsin har stött på. Samtliga lag har bättre facit hemma än borta, de flesta har betydligt bättre. Både Kalloni och Panetolikos är exempel på detta.

-----------------------------------------

Kalloni har trots sina 5/2/6 och 1,31 poäng/match placerat sig i botten av hemmatabellen, och då är deras resultat inte speciellt dåliga egentligen, i andra ligor ligger man säkert i mitten på 17 poäng efter 13 matcher.
Panetolikos har 1/3/9 och den usla målskillnaden på 7:19 på bortaplan, och då ska det sägas att man är ett av de bästa lagen i ligan på hemmaplan. Mer statistik kommer jag till senare.
Det ska även sägas att det är jämn tabell, i alla fall från plats 6 till 14 då det endast skiljer 5 poäng mellan dessa, alltså mellan Kalloni på 14e-plats och Panetolikos på 6e-plats.

Kalloni saknar idag Siligardakis (11/0 mittfält), Chorianopulos (23/0 försvar). Endast noterbara avbräck, fler spelare saknas, men dessa är bänkvärmare som inte gör någon nytta för spelet.
Panetolikos saknar Bikey-Amougou (17/2 försvar), Bakakis (23/0 försvar).

-----------------------------------------

Statistik som talar för spelet:

Kalloni:
* Bolagen tror att Kalloni har 27-28% vinstchans. Kalloni har vunnit 38% av sina hemmamatcher.
* Kalloni har endast förlorat 2 av de 6 senaste hemmamatcherna, mot PAOK & Asteras, bland ligans bästa bortalag.
* Vann förra säsongens hemmamöte mot Panetolikos med 2-0.
* 1X har suttit i 54% av Kallonis hemmamatcher.
* Kalloni gör 52% av sina mål, och släpper 50% på hemmaplan.


Panetolikos:
* Bolagen tror att Panetolikos har 43-47% vinstchans. Men man har endast vunnit 7,7% av sina bortamatcher.
* Man har förlorat 5 av de 6 senaste bortamatcherna.
* 1X har suttit i 92% av Panetolikos bortamatcher.
* Panetolikos gör 27% av sina mål, och släpper 86%bortaplan.

Det som kan tala emot är att Panetolikos vann höstens möte med 4-0, men som sagt, det är en jäkla skillnad på hemma och borta i den här ligan, speciellt för Panetolikos som alltså är ett av de bästa lagen i ligan hemma, men ett av de sämsta borta.

-----------------------------------------

Jag tycker oddsfördelningen här är skum som tusan, speciellt med tanke på att jag först och främst tycker att avbräcken är snäppet värre för bortalaget, men också för att hemma respektive bortaplan är sådan kontrast i den här ligan, för dessa två lagen.

Jag tycker att fördelningen ska vara ungefär 2,80 - 3,10 - 2,55 max, alltså att Panetolikos är små favoriter, men inte alls med mycket. Alternativt kan fördelningen vara helt jämna, för så pass jämn tycker jag matchen ska vara.

Det är två målsnåla lag, och ganska ofta det senaste är det målfattigt i första halvlek, en del uddamålsförluster för Panetolikos, så jag kommer försöka mig på ett par högoddsare i matchen dessutom.

-----------------------------------------

Huvudspel: Kalloni 1X @ 1,70 (4/10 Units)

Kaffe-pengar:
Halvtidsresultat 0-0 @ 2,42
Halvtid 0-0 - Fulltid 1-0 @ 10,00

-----------------------------------------

Lycka till vid rygg
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

AEL Kalloni – Panaitolikos

  • Datum:
    24 feb 2014
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Grekland
  • Liga: Greek Super League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MrBwino 2014-02-24 22:21

Den satt fint som tusan! Tack!

tompa87 2014-02-24 22:11

Jackpott! :-) snygg rek dessutom
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td