Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Adelaide – Wellington

Tidigt imorgon kommer vi få se en grym match, en match där jag tror det kommer bli många mål, och oddset måste anses vara ett fint överodds. Kommer hålla det någorlunda kort pga tidsbrist samt att matchen börjar om ca 8-9 timmar, så ni hinner se innan ni lägger er.
Adelaide:

33-28 målskillnad på 20 matcher, varav 19-11 på 10 hemmamatcher. Alltså snittas det 3,10 mål/match, och hemma 3,00 mål/match. Man har lirat Över 2,5 mål i 7 av 10 hemmamatcher, och då ska det sägas att de matcherna som gått under har man hållit nollan, något jag tror man får svårt med imorgon. Adelaide har gjort mål samtliga hemmamatcher den här säsongen, i 6 av dessa har man gjort 2 mål eller fler dessutom.

Skador/Avstängningar: McKain, Carrusca, Cassio, Melling

Wellington:

30-29 är Wellingtons målskillnad första 20 matcherna, och 18-17 på 10 bortamatcher. 12 av 20 matcher har gått Över 2,5 mål, och 7 av 10 bortamatcher. Det snittas 3,00 mål/match totalt sett, och på bortaplan hela 3,50 mål/match. Wellington har gjort mål i 9 av sina 10 bortamatcher, och då blev man nollade mot CC Mariners, vilka är ett av de stabilare hemmalaget i ligan defensivt, i alla fall på hemmaplan. Wellingtons målform är helt galen då man senaste 5 har gjort 10 mål, och släppt in 11. I 5 av de 9 matcher man har gjort mål på bortaplan har man också gjort 2 mål eller fler.

Skador/Avstängningar: Bertos, Ifill, Riera, Fenton

-----------------------------------------------------------

* Bolagen tror Över 2.5 mål har 57% sannolikhet.

* Adelaide har spelet Över 2.5 mål i 70% av sina hemmamatcher.

* Wellington har spelat Över 2.5 mål i 70% av sina bortamatcher.

* De 5 senaste inbördes har gått Över 2.5 mål (1-2, 3-1, 3-1, 2-2, 2-1)

-----------------------------------------------------------

Jag anser att 57% sannolikhet för överspelet är helt fel. Jag värderar Över 2.5 mål till hela 65% sannolikhet, minst! Odds runt 1,50 vore mer korrekt då det här är två lag som är otroligt bra offensivt sett till ligans skicklighet, men det är också två lag som har tendenser att läcka bakåt. Nu har vi ett Adelaide som gör väldigt mycket mål mot ett Wellington som är i kanonform och kan vinna mot vilket lag som helst.

Över 2.5 mål @ 1.74 spelas med 6 av 10 Units.

Lycka till vid rygg!
Fotboll

Adelaide – Wellington

 • Postad:
  27 feb 2014
  00:20
 • Rekare: MrBwino
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,74
 • Bolag: SBOBet
 • Datum:
  27 feb 2014
  09:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Australien
 • Liga: A-League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td