Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Juan Monaco – Albert Ramos

Juan Monaco mot Albert Ramos alltså, och jag anser att oddssättarna har satt fel favorit här. Jag tror att minuterna innan spelstart så kommer Ramos vara knapp favorit, minst. Och även det kommer vara otroligt spelvärt. Jag skulle satt oddset 1.70-75 på Ramos.
Underlaget är grus.
-

* Dessa spelare har mötts tre gånger sedan tidigare. Det står 3-0 till Ramos (två på grus). Dom möttes för dryga två veckor sedan i Buenos Aires, hemmaplan för Monaco, och då vann Ramos efter tre set. Där han tog det två sista seten väldigt enkelt. Det går inte att komma ifrån att Ramos spelstil passar Monaco illa. Och att Ramos trivs mot argentinaren.

* Monaco är i en usel form. Han är 1-9 i sina senaste tio matcher. Dvs alltså en vinst och nio förluster. Detta år är han 1-6. Hans enda vinst tog han emot landsmannen Horacio Zeballos som är rankad 112a. Han har tex under detta år förlorat en match mot 321 rankade Jordan Thompson och 130 rankade Thomaz Bellucci.

* I sina senaste match mot Bellucci så spelade Monaco väldigt kort, konstant. Kort bollar, med inget djup där Bellucci gick in och tryckte dit många av dessa. Spelar Monaco på detta vis igen så lär det straffa sig än värre då Ramos har en riktigt vass och aggressiv forehand, som han gärna använder för att döda bollar. Dessutom var det speciellt med backhanden som Monaco spelade kort med och som Bellucci, så är Ramos också vänsterhänt. Så krossbackhandena som är mer vanliga än dom raka kan straffa sig rejält för Monaco, då dom går rakt i gapet på Ramos forehand.

* Ramos är 5-5 i sina senaste tio matcher. Detta år är han 7-6. Han har blandat och gett en hel del. Vissa dagar har han krossat sitt motstånd för att sedan svaja lite. Förra veckan besegrade han tex Leonardo Mayer som är rankad 59a med 6-2 6-0, utan att släppa en breakboll. I omgången därpå så förlorade han som favorit mot Joao Sousa, rankad 48. Trots att han hade åtta breakchanser, jämfört med Sousas fem. Ramos spelar bäst när han slår ur underläge helt enkelt och jag skulle vilja säga att det är just Monaco som har all press på sig i denna match (större namn plus revansch). Och det kommer passa Ramos utmärkt.
-

Oddset är några decimaler för stort på Ramos här. Jag ser inte hur Monaco ska bryta den negativa trenden då han inte visar några som helst positiva tecken på förbättring. Jag förstår inte hur Monaco med sin form, 1-9 i matcher, kan anses vara favorit här. Oddset på Ramos spelas utan någon tvekan. Lycka till vid ev. rygg.


Odds på denna match finner man här: http://www.oddsportal.com/tennis/bra...bert-Eoo8QNxN/

Mitt spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355
Tennis

Juan Monaco – Albert Ramos

 • Postad:
  27 feb 2014
  01:44
 • Rekare: gullegris
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,00
 • Spreadsheet: Tennis
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 feb 2014
  16:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Brasilien
 • Liga: Tennis
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Slurf 2014-02-28 13:04

Hans två andra spel satt ju fint, rätt så standard att huvudreken bränner men att övriga sitter

Serj 2014-02-28 12:23

Med tanke på setsiffrorna så verkar det ha varit en jämn tillställning och bra rekat. Synd att det inte räckte hela vägen.

Slurf 2014-02-27 18:20

Helt sjukt, han har max 10% i breakbollar vunna nu. Pissar ju bort alla sina viktiga lägen.

gullegris 2014-02-27 15:21

Spelar också Dimitrov inatt, han möter Gulbis. Lite likadant läge i den matchen också där Gulbis är favorit men där jag anser att oddset på Dimitrov är alldeles för bra för att inte provas.

gullegris 2014-02-27 15:20

Slurf
Ska tänka på det till nästa gång.

NicklasJ
Jag tror att det mestadels handlar om namnet. Monaco lever på gamla meriter helt enkelt.

NicklasJ 2014-02-27 10:05

Tjena. Trevlig rek gullegris! Har bara en fråga över något som jag saknade när jag läste. Jag kan ingenting om tennis och efter att ha läst reken så låter det ju som att det är klart och att oddset snarare borde stå i 1.50. Så min fråga är vad är det som gör att Monaco just nu spelas som favorit?

Slurf 2014-02-27 03:30

Jag har noterat att oddsen brukar droppa ännu mer efter att du lagt dem, men det är flera tillfällen som du hade fått betydligt högre odds om du klippt dem tidigare. Man vet aldrig hur folk tolkar saker, men detta skall absolut inte tas som kritik utan det är bara ett tips.

Slurf 2014-02-27 03:26

Tack för ytterligare en välskriven rek. Jag förstår att du har ett liv utanför bettingen, men det skulle inte skada om du bestämde dig för att kolla på oddsen tidigare. Det svänger rätt bra på tennis och hade du lagt detta spel tidigare hade du fått någon tiondel högre. Jag försöker att ta spelen så nära öppningslinorna som möjligt då det är där man hittar de största värdena, det är egentligen ganska ovanligt att jag lägger ett spel precis innan spelstopp. Detta är ingen kritik utan mer ett tips. Att kolla upp tänkbara spel innan oddsen öppnar för att direkt kunna ta spelen om det intuitivt står klart att man inte kommer att få högre senare. Jag förstår att människor har jobb och annat som ibland gör detta omöjligt, men det är ett tankesätt som man i alla fall bör ha med sig.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td