Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Colchester – Rotherham

Motivering:
Har följt båda lagen lite till och från på sistone, framförallt nykomlingen Rotherdam då de är en kandidat för att kvala upp till Championship. För tillfället ligger Rotherdam på en stabil 5e plats medans Colchester krigar för existens och ligger i detta nu på en 19de plats, bara målskillnad skiljer laget från nedflyttning.

Colchester

Form? 0-1-4 de senaste 5 matcherna med en målskillnad på 2-7.
Varför? -Dels för att de mött formstarka lag som Shffield United samt liga tvåan Leyton Orient och fyran Preston. Hur har de spelat? Rent ut sagt uselt, de har haft mycket svårt att skapa målchanser då anfallarna blir lämnade ensamma mestadels av matcherna.
Kommer Colchster spela i League 1 även nästa år? Tveksamt, klarade sig kvar som sista lag säsong 2012/2013 och jag tror de kommer landa på någon liknande plats iår.
Skador? Just nu inga större avbräck

Rotherdam

Form? 4-1-0 de senaste 5 med en målskillnad på 15-6.
Varför? För de spelat bra. Motståndet har dels bra samt sämre lag stött för. De har mött liga tvåan Leyton, liga 5an Preston (kryss) samt ett mitten lag och de 2 sämst lagen, Stevenage samt Notts County (Svennis gamla pärla).
Hur har de spelat? Övertygande! Bortakrysset mot Preston är en poäng som båda lagen fick vara "nöjda" med.
Kommer Rotherdam spelar i League 1 även nästa år? Ja, jag tror inte de har styrkan att klara kvala sig upp till Championship. Men vem vet, de kanske tar 2 kliv på raken?
Skador? Just nu inga större avbräck.


Egentligen är detta en typisk match jag skulle vilja leta ett 1X på, då bortalaget "säkrat" sin kvalplats och Colchester spelar för existens. Dock kommer vi får vänta en omgång till innan Colchester plockar poäng.
Det kommer bli en tuff match för båda lagen, men till oddset 1.975 går det inte att skippa ett spel på Rotherdam. Spelar en standardinsats på 3units på en 1-5 unit skala.


Spelade spel
Colchester - Rotherdam, 3u x 1.975 @ Bet365.

BoL om ni ryggar
Fotboll

Colchester – Rotherham

 • Postad:
  04 mar 2014
  15:06
 • Rekare: Philjay
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,98
 • Bolag:
 • Datum:
  04 mar 2014
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: League One
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

alby18 2014-03-04 22:53

Ehh rotterdam vann inte, rätta till ditt spreadsheet, mister Jay.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td