Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sandviken – Villa Lidköping

Ja jag har inte kunnat skriva på en dator sedan OS-finalen tog slut och det har varigt jättejobbigt. Först gick min dator sönder då en tjej spillde ner den med vin och sen har jag haft internet strul i snart två veckor. Det har verkligen kliat i fingrarna att reka igen och se sport. Nu idag fick kom internet tillbaka igen ÄNTLIGEN. Känns underbart efter att man missat så mycket dom senaste veckorna.

Här kommer en rek från bandyn semifinal ikväll i Sandviken.Det har varit två jämna möten i dom två första matcherna där Villa varit värda minst en vinst och med lite flyt hade man haft 2-0 i matcher nu. Första matchen i Sandviken slutade 6-5 till Sandviken efter förlängningen. Senast i Lidköping hade Villa 2-0 tidigt och hade den ledningen till 43-minuten då 2-1 kom och sen kom även 2-2 i 45-minuten. Surt för Villa hade man haft 2-0 i HT hade vi nog haft en annan match. Nu vände Sandviken matchen i andra och vann med 5-4 efter avgörande i 88-minuten.

Daniel Andersson var tillbaka senast i Villa och han visade hur mycket han betyder gjorde tre mål direkt.

Ett citat från en spelare i Villa från senaste matchen från deras hemsida:

"Vi har det mesta emot oss just nu. Flera stolp- och ribbskott räcker tyvärr inte till den seger jag tycker vi är förtjänta av, sade Villaledaren Mattias Nilson strax efter slutsignalen"

Inga senaste nytt om skador i lagen på lagens hemsidor.

Jag tycker Villa är för bra för att åka ut i tre raka mot Sandviken, Villa var det lag som det pratades mest om inför säsongen att vinna SM-Guldet. Man har ett mycket bra lag men inte haft marginalerna med sig i dom två första matcherna.

Jag tror absolut på Villa ikväll trots pressen och bortaplan. +1 på Villa till (2.25) känns alldeles för högt för att inte testas! Jag tror man minst fixar en förlängning ikväll.

Se matchen ikväll den kommer bli sevärd.
Spela på Svenska Spel
Bandy

Sandviken – Villa Lidköping

  • Datum:
    06 mar 2014
    19:14
  • Sport: Bandy
  • Land: Sverige
  • Liga: Bandy
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2014-03-06 21:12

Slut: 7-7 i en svängning match där Villa hade 7-4 länge in i andra men b.la två straff mål av SAIK fixade till en förlängning.

Spelet satt då jag hade +1

Hoppas Villa vinner i förlängningen det är man verkligen värda

JonathanH87 2014-03-06 12:52

Härlig rek! Lycka till med spelet och den tekniska utrustningen framöver.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td