Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barnsley – Leicester

Här kommer mars månads kanske mest udda rek. Det är egentligen tre olika spel: en kombination av följande Halvtid/Fulltid-resultat:

2014-03-11 20:45ChampionshipBarnsley vs Leicester HT/FT 1/X HT/FT 1 17.000
2014-03-11 20:45ChampionshipBarnsley vs Leicester HT/FT 1/2 HT/FT 1 27.000
2014-03-11 20:45ChampionshipBarnsley vs Leicester HT/FT X/2 HT/FT 1 5.000

Spelet gäller alltså mötet mellan bottenlaget Barnsley och topplaget Leicester i engelska andradivisionen där jag tycker mig se ett värde i att spela på en matchbild som svänger från inledande hemmafavör till avslutande bortafavör.

Barnsley är ett ganska formsvagt lag överlag och har halkat ner till sista plats med 2 poäng upp till säker mark igen. Man är emellertid klart starkare hemma än borta. Man har faktiskt riktigt god form om man bara ser till de 5 senaste hemmamatcherna: 3 vinster och 2 oavgjorda. Deras starkaste period i ligamatcherna är utan tvekan första halvlekarna hemma på Oakwell Stadium.
 • Har gjort första målet i 53% av hemmamatcherna.
 • Har lett i halvtid i 41% av hemmamatcherna.
 • Har legat under i halvtid i 29% av hemmamatcherna.
 • Av alla mål man gjort på hemmaplan har 65% gjorts i första halvlek.
 • Av alla mål man släppt in på hemmaplan har 59% släppts in i andra halvlek.
 • Halvtidsresultaten 1-0 samt 0-0 har stått för 53% av utfallen hittills under säsongen.
Barnsley saknar förmodligen anfallaren Marcus Pederson p g a skada men det är inget som borde oroa alltför mycket; han har inte spelat sen mitten av december och gjorde mest inhopp innan dess.

Leicester är seriens starkaste och formstarkaste lag hur man än vänder och vrider på det. Man leder med 8 poäng ner till serietvåan och har inte förlorat på 14 raka matcher. Deras starkaste period i bortamatcherna är definitivt andra halvlek och man kan se en rad intressanta mönster som talar för min rek:
 • Har lett i halvtid i endast 31% av bortamatcherna.
 • Har legat under i halvtid i 50% av bortamatcherna.
 • Av alla mål man gjort på bortaplan har hela 72% gjorts i andra halvlek.
 • Av alla mål man släppt in på bortaplan har 65% släppts in i första halvlek.
 • Halvtidsresultaten 1-0 samt 0-0 har stått för 50% av utfallen hittills under säsongen.
I Leicester saknas backen Paul Konchesky p g a avstängning (har spelat 26 av 33 matcher hittills under säsongen). Han ersätts förmodligen av Liam Moore som spelat 23 av 33 matcher hittills under säsongen. Moore har dock bara spelat 26 minuter sen har bröt ett revben i slutet av januari och är kanske lite ringrostig?
En annan detalj som eventuellt skulle kunna tala för att mitt spel är att Leicester inte spelat en match på 10 dagar när lagen möts på tisdag - kanske tar det en stund, säg en halvlek, innan de hittar rätt i tempo och spel igen?

Jag ser framför mig en svängig match där Barnsley sin vara trogen, och med kniven nalkandes strupen, kommer att inleda bäst. Det mest sannolika vid halvtidsvilan tycker jag är oavgjort eller en uddamålsledning för hemmalaget. I andra halvlek ser jag det för troligt att Leicester rycker upp sig och sin vana trogen tar över initiativet i matchen. Det mest sannolika är enligt mig en kvittering och/eller ledningsmål för bortalaget.
Som oddsen ligger just nu omfattar kombinationen 1X, X2, 12 ca 30% sannolikhet. Min egen skattning är dock att sannolikheten för att något av de tre utfallen inträffar är iallafall 10 procentenheter högre vilket innebär att det finns ett stort värde i de tre spelen tillsammans.

Andra intressanta spel för den som inte gillar HT/FT är halvtidsresultaten 0-0 och 1-0 (står i skrivande stund i 3,00 respektive 6,50) samt att Barnsley vinner första halvlek (Draw No Bet, ligger just nu på 3,20).
Fotboll

Barnsley – Leicester

 • Postad:
  09 mar 2014
  07:26
 • Rekare: Calatan
 • Spel: 1/X, 1/2, X/2
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag:
 • Datum:
  11 mar 2014
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Championship
 • Period: HT/FT

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Calatan 2014-03-10 15:52

Tack Emanresu! Då bestämmer vi att det blir 1/2 tycker jag.

Emanresu 2014-03-10 11:35

Kul med lite annorlunda rekar! 1/2 eller X/2 känns mest sannolikt enligt mig (men jag är inte objektiv eftersom jag själv spelat på Leicester ^^). BOL och fortsätt gärna reka, de du gjort hittills är mycket välskrivna!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td