Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Warberg – AIK

Dags för lite innebandy igen. Slutspelet drar äntligen igång och en match som jag haft ögonen på ett tag och inväntat odds är nu här: Warberg – AIK. Definitivt en av de jämnaste matchserierna i detta slutspel, i alla fall på pappret. AIK öppnade säsongen väldigt starkt och såg länge ut att stå som segrare efter 26 omgångar men med ca åtta omgångar kvar vart dom omsprungna av både Storvreta och Falun och i sista omgången även av Pixbo. Vilket ledde till en fjärdeplats i tabellen. Warberg slutade femma i tabellen efter en väl genomförd säsong, som liksom AIKs började bra för att sedan svänga lite.

Redan innan jag såg oddsen förstod jag att matchserien skulle bli oerhört svårtippad och vara nästintill en coinflip. Det som jag dock vart väldigt överraskad över är det faktum att Bet365 satte överspelslinan i kvällens match till låga 10,5. Jag hade gissat att den skulle hamna på 12,5. Warberg har hela säsongen utnyttjat en snabb och stark offensiv i sitt spel och haft lite ”anfall är bästa försvar-tänk” vilket lett till att dom är det lag med högst målfacit/match hela 180 mål framåt och 161 bakåt. Detta ger ett målsnitt på 13,1/match. AIK har spelat en lite mer ”försiktig” innebandy och ganska mycket snabba spelvändningar som givit 159 mål framåt och 137 insläppta. Detta ger dom ett snitt på ca 11,4 mål/match. Lagen ”passar” alltså varandra bra. Tidigare möten denna säsong har slutat med 9 respektive 14 mål.

AIK saknar inga spelare till kvällens match och kan ställa starkaste laget på planen. Warberg saknar Tero Tiitu vilket är ett stort avbräck, annars ska alla vara spelklara.

Jag tror vi får se en rolig innebandymatch med mycket kamp och många mål. 5-7 blir mitt tips i kvällens match.

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Innebandy

Warberg – AIK

 • Postad:
  12 mar 2014
  18:15
 • Rekare: Freee123
 • Spel: ÖVER 10.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,83
 • Bet365
 • Datum:
  12 mar 2014
  19:00
 • Sport: Innebandy
 • Land: Sverige
 • Liga: SSL Play offs
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Freee123 2014-03-12 22:57

2-8 o miss med en kasse. Surt! Men efter en första period med bara ett mål så går det inte o spela överspel...

Slurf 2014-03-12 20:56

Fan då, verkar inte bli något mål de sista 12 min, kan väl inte vara mycket kvar nu?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td