Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Darya Domracheva – The Field

Jag var väldigt nära att lägga detta spel på sprinten förra veckan och då hade det suttit enkelt.

Ingen kan förneka att vitryskan är enastående just nu, men i sprinten med endast två skjutningar så är variansen extremt hög och faktum är att hon bara har vunnit en sprinttävling denna säsong.

Förra sprinten i slovenska Pokljuka så sköt hon hela fem bom och slutade på en 28e plats hela 1:40.5 efter segrande sensationen Katarina Innerhofer. Hon ryckte visserligen upp sig på jaktstarten och vann sedan mass-starten, men det är ju sprinten - med allt vad det innebär - som reken avser. I OS blev hon bara nia på sprinten och fick stryk i spåret av flera åkare.

Tjeckiskan Soukalova var visserligen sjuk och missade förra veckans tävlingar och lär förmodligen inte vinna, men att hon är med den här gången hjälper ju förmodligen detta spel en aning då hon trots allt kan vinna om hon skjuter bättre.

Det var otroligt blåsigt på skjutvallen i tävlingarna i Pokljuka och det lär näppeligen vara så pass dåligt nu i helgen, men får vi lite dåligt väder så ökar ju givetvis skrällvinsten en aning eftersom att det är större chans att fler skjuter bort sig och att en outsider som går fullt då har en god chans att vinna.

Att hon normalt sett är bland de snabbaste i spåret går inte att förneka, men Mäkarainen mfl är bara sekunder efter och Domracheva får svårt att vinna om hon skjuter en bom fler än några av de övriga bästa. Sedan kan vi givetvis ha tur och Domracheva kan kanske vara lite krasslig/bryta en stav/få problem med geväret eller vad som helst.

Dryga 2x anser jag vara ett någorlunda korrekt odds på att hon vinner mass-starten sett till hennes nuvarande form. Att hon skall vara favorit även här är svårt att förneka men att det bjuds ungefär samma odds på sprinten som på mass-starten är absurt eftersom att de fyra skjutningarna där minskar "skyttevariansen" till Domrachevas fördel. Rätt odds är runt 2.5-3x enligt mig.

Jag sänkte detta spel från 1.98 till 1.952, men jag anser att rätt odds är runt 1.65 och det är knappast fel att spela ned till runt 1.70. Personligen så testar jag flatbetting en period på odds inom spannet ca 1.50-3x men jag anser att det kan vara lämpligt med en insats på kanske 2.5/5U.
Skidskytte

Darya Domracheva – The Field

 • Postad:
  11 mar 2014
  15:55
 • Rekare: Slurf
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,98
 • Info: Sprint W 7.5km
 • Bolag: Pinn
 • Datum:
  13 mar 2014
  17:45
 • Sport: Skidskytte
 • Land: Kontiolahti
 • Liga: IBU World Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Slurf 2014-03-13 18:35

1:53.7 efter i mål.
Hade dock riktigt bakflyt med skyttet på övriga privata spel men huvudrekarna satt ju i alla fall fint, alltid skönt när man tipsar om de bästa spelen och de får sitta.

Slurf 2014-03-13 17:58

Inte nog med att hon åker dåligt så missade hon två i första skyttet så denna är klar.

Slurf 2014-03-12 00:14

Nere i 1.66 nu, men ni med Marathon kan bevaka outrightmarknaden för hon står i 1.90 där och förmodligen kommer det upp odds på att hon inte skall vinna närmare start.

Slurf 2014-03-11 16:32

Att bara rösta en relativt väl underbyggd rek i botten är i princip bara okej så länge man även skriver en kommentar med ett motiverat avslag och sådan kritik välkomnas givetvis.

Slurf 2014-03-11 16:16

"0 i medelbetyg på 2 röster", blir väl kanske sista reken här så länge den här skiten pågår.

Slurf 2014-03-11 16:07

"0 i medelbetyg på 1 röster" Den här röstningsfunktionen missbrukas ju inte alls. ^^
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td