Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Roger Federer – Novak Djokovic

Cirka två timmar till matchstart, men jag publicerar spelet ändå. Final i Indian Wells. Federer står på 2.52, på Pinnacle. Oddset har skiftat en hel del. Gått upp och ner, men jag tycker att detta odds är otroligt spelvärt. Jag skulle sätta oddset på Federer runt 2.00-2.10.

Detta talar för Federer:

* Han har sett riktigt bra ut här i Indian Wells. Federer har inte tappat ett enda set, och han var fullständigt överlägsen en Dolgopolov i form. En Dolgopolov som slog ut Nadal här i Wells.
Djokovic i sin tur har sett väldigt skakig ut. Mycket upp och ner. Ena stunden riktigt vass, den andra medioker. Han har tappat set mot Isner, Cilic och Gonzalez. I Cilic matchen blev han helt utspelad i ett set. Djokovic är inte i någon storform.

* Senast dessa möttes var för mindre än en månad sedan, i Dubai, på liknande underlag som nu. Då vann Federer. Har Djokovic förbättrats sen dess? Nej. Har Federer förbättrats sen dess? Ja. Jag förstår inte riktigt varför Djokovic ska vara en så pass stor favorit denna gång också.

* Djokovic har bytt tränare till detta år och resultaten och spelet sen början av 2014 har sett väldigt ostabilt ut, med Djokovics mått mätt. Jag undrar om detta är rätt väg för serben och jag undrar om denna relation kommer vara särskilt länge. Jag tycker inte Boris Becker (nya tränaren och legenden) passar in i den tränartyp som Djokovic mår bäst av. Han behöver en sträng coach som jobbar mycket med hans mentala spel. Ett psykiskt spel som jag tycker Novak tappat några snäpp i sen tränarbytet.

* Federer är inte den gamla Federer men i dom stora matcherna så är han fortfarande att räkna med. Sist dessa möttes så stod det 16-16 i inbördes och då vann Federer. Den här inbördes statistiken tror jag betyder en del här och Federer vill inte vara underlägsen Djokovic här, innan han lägger skorna på hyllan.

* Djokovic har i sina matcher mot Federer levt mycket på att hans backhand är överlägsen Federers. Där i krossduellerna har han fått många gratisbollar. I denna turnering och under detta år så har hans backhand svikit honom en hel del och det är ett stort plus till Federer här, rent taktiskt. Jag tror att just detta kan vara avgörande, att serbens backhand inte är i lika fint skick som för kanske ett år sedan.
-
50-50 match enligt mig. Tresetare känns troligt men jag tror Federer kommer vara den mer konsekventa och stabila spelaren här och ta hem segern efter en relativt jämn match.

Odds till denna match: http://www.oddsportal.com/tennis/usa...ovak-Iq7xCWPu/

Mitt sheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355
Tennis

Roger Federer – Novak Djokovic

  • Postad:
    16 mar 2014
    19:55
  • Rekare: gullegris
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,52
  • Spreadsheet: Tennis
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 mar 2014
    22:00
  • Sport: Tennis
  • Land: USA
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Cazzius 2014-03-17 08:43

Sjukt jämn match. Endast 1 vunnen boll skiljde de åt sett till hela matchen. Glad att jag valde hcp iaf

Cazzius 2014-03-16 20:27

Lirar denna men säkrar en aning till +2,5 på federer. Intressant tips och kul att ha nåt att se fram emot under kvällen.

NicklasJ 2014-03-16 20:21

Vill också tillägga att det absolut fortfarande kan vara ett bra spel med värde i även om jag inte tror att det är så högt.

NicklasJ 2014-03-16 20:19

Utan att kunna någonting om tennis så inser jag att din värdering omöjligt kan stämma. Att Pinnacle av alla bolag skulle felvärdera en tennisfinal så otroligt, så pass nära start är osannolikt.
Annars tycker jag att du skriver bra och du verkar kunna tennis. Lite för säljande för min smak. När man läst texten förstår man inte varför Djokovic spelas som favorit överhuvudtaget. Hade gärna läst något om det. Vill inte kritisera utan bara ge lite feedback. Du gör bra rekar så du ska vara nöjd!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td