Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Luton – Woking

MAXSPEL | Luton v Woking | Luton -1,25 @ 1.69 (10/10 Units) | Pinnacle

Luton har i stort sett vunnit ligan redan då man ligger 13 poäng före serietvåan Alfreton. Dock återstår 11 omgångar för Luton och därför är det viktigt att stänga detta så snabbt som möjligt så det inte blir onödigt spännande. Dessutom har Luton ganska fina publiksiffror då man fått många anhängare de senaste åren, så hemmaspelet är viktigt för klubben, och där ska man alltid prestera oavsett vad matchen betyder. Till matchen kommer man med ett bra lag, men viktigast av allt, deras två anfallare Andre Gray & Paul Benson är med!

På 17 hemmamatcher så har Luton det imponerande resultatet 14/3/0 med målskillnaden 52:11 (+41). Alltså har man tagit 45 poäng av 51 möjliga (88%) på hemmaplan vilket är noterbart. Jämför vi med Lutons bortaspel så har man gjort 21 mål färre borta än hemma, med en match mer spelad. Så det är inget snack om att det är på hemmaplan som Luton krossar! Andre Gray har gjort 25 mål och Paul Benson 15. Därefter har även Guttridge gjort 13.

Woking är inte lika imponerande då vi hittar dem på en 16e plats av 24 lag. Även här så är Wokings plats i ligan i stort sett säkrad, då man har 11 poäng ner till nedflyttning med 10 omgångar kvar, och 9 poäng upp slutspelsplats för uppflyttning. 11 respektive 9 poäng är teoretiskt ett inte speciellt mycket kan man tycka, men Woking har enligt mig inte det som krävs för att vinna större delen av de återstående matcherna, och då ska det tilläggas att alla andra lag dessutom måste tappa poäng i ganska många matcher.

Bortaspelet är inte speciellt bra hos Woking, utan det är som med alla andra lag på hemmaplan man plockar flest poäng. 6/2/10 ser deras resultat ut på bortaplan, och målskillnaden 23:33 (-10). Man har endast plockat 23 av 54 möjliga poäng (37%) vilket inte är helt åt skogen, för mot ett lag som Luton så håller det inte.

--------------------------------------------------------------------------

* Luton har gjort 2 mål eller fler i samtliga hemmamatcher som man vunnit.

* Woking har släppt in 2 mål eller fler i samtliga bortamatcher som man förlorat.

På Lutons hemsida förklarar man hur hungriga både Gray & Benson är att göra mål nu då båda gått 2 matcher utan att ha nätat. Man påminner också om att senaste gången Gray gick mållös i två matcher i rad så svarade han i nästa match med att göra mål efter bara 90 sekunder. Vi har helt klart två spelare som kommer jobba riktigt hårt här, och detta Luton nöjer sig aldrig med 2-0, nej nej, här vill man ha 4-5 mål minst, och jag tror man kommer lyckas ganska enkelt med det.

Jag nämnde innan att Luton är mycket bättre hemma, och framförallt gör man mycket mer mål på hemmaplan. Luton vann höstens möte med 0-4, så tänk er vad man kan ställa till med på hemmaplan. Luton vann även kvalmatchen för FA-cupen med 0-1 mot detta Woking. Så 2 vinster inbördes den här säsongen för Luton, och i serien slaktade man alltså med 0-4.
Jag tror inte jag har glömt något nu, så in och spela!

--------------------------------------------------------------------------

Luton -1,25 @ 1.69 med 10 av 10 Units
Fotboll

Luton – Woking

  • Postad:
    17 mar 2014
    17:16
  • Rekare: MrBwino
  • Spel: 1 -1.25
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,69
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    17 mar 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Conference Premier
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

hemlig 2014-03-18 06:14

Avstår. Jag trodde att halva laget hade drabbats av sjukdom eller liknande när du skrev MAXSPEL.
Lycka till, hoppas du får in den.

lodmajster 2014-03-17 21:44

Är väldigt lätt att skrika maxspel, 10/10 osv när man inte har ett sheet för sina rekar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td