Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Djurgården – Malmö

Motivering:

Det är stundande kvalspel till SHL och ikväll går vi in i andra omgången, ska dock skippa allt kallprat och gå rakt på sak här.

Djurgården och Malmö har mött varandra fyra gånger denna säsong. Inbördesmöten väger över till en 3-1 favör för Djurgården varav en avgjordes först i sudden. Av resultaten och säsongen att döma är det två jämbördiga lag som bägge toppade formen lagom till slutspurten av Allsvenskan.

Samtliga möten under säsongen har gått över linan 5.5 mål och oddset på detsamma inför dagens match uppgår på sin höjd till 2.65.
Hade detta varit en vanlig seriematch hade oddset definitivt varit mycket lägre. Det som trots allt drar upp oddset är de faktum att det är kvalseriespel och att matcherna överlag tenderar att vara väldigt tighta samt målsnåla på sina håll. Exempelvis endast uddamålssegrar i första omgången.

Jag väljer därför att säkra upp en aning och sänka till Ö 4.5 mål till ett odds på 1.82.

Med tanke på hur tidigare matcher har sett ut, oddset, och att samtliga möten till och med klarat linan på 5.5 mål anser jag att både statistik och värde talar för ett bra spel!

Lycka till ni som ryggar!

Länk till spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/30138
Spela på Betsson och få Se bonus här
Ishockey

Djurgården – Malmö

  • Postad:
    19 mar 2014
    14:16
  • Rekare: Tuben94
  • Spel: ÖVER 4.5
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,82
  • Betsson
  • Datum:
    19 mar 2014
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tuben94 2014-03-19 15:28

Ja, beredd att hålla med där. Liten risk för avvaktande spel men hoppas järnkaminerna kan trumma igång rejält på läktaren som de brukar kunna göra. Är själv från Malmö och inbiten Malmösupporter och något rent matchspel är det inte att tala om då det kan gå hur som helst. Blir garanterat en bra och rolig match att njuta av åtminstone!

NicklasJ 2014-03-19 15:21

Risken är ju att det blir lite krampaktigt ikväll. Tycker att Djurgården visade det i sista perioden mot AIK. Förhoppningsvis har ju Säcken gjutit mot i grabbarna och man får ju ett fulsatt Hovet som stöd på både gott och ont.
Tänker själv bara njuta av matchen och hoppar spel. Har svårt att själv värdera spelvärdet i reken.
Tycker alltid det är kul med Djurgårdsrekar då jag är inbiten Djurgårdare så fortsätt gärna reka på!

Tuben94 2014-03-19 14:31

Absolut, själv lirar jag endast på EU-bolag men givetvis, 1.91 är en stor skilland.

sirlarsson 2014-03-19 14:29

1,91 på pinnen, kraftig skillnad.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td