Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

John Isner – Tomas Berdych

John Inser (rankad 10a) mot Tomas Berdych (7a). Underlaget är hardcourt, spelplats Miami. Åttondelsfinal som gäller.

Jättefint odds på amerikanen. Otroligt mycket spelvärde enligt mig. Jag skulle vilja säga att detta är en 50-50 match. Därmed känns odds uppemot tre nästan overkligt.
Därför tror jag att Isner besegrar Berdych:

* Isner är i jättefin form detta år. Han är 13-4 detta år. Tretton vinster och fyra förluster. En av dessa förluster p.g.a. skada. Han kommer från en bra turnering i Indian Wells, där han gick till semifinal, efter en 2-1 setförlust mot Djokovic. Serben som sedan vann finalen. Här i Miami har han slagit Young och Almagro i sina två första matcher.

* Isner har förmågan att oavsett form alltid höja sig och prestera en riktigt bra tennis i USA. Han är t.ex. på de tolv senaste månaderna 32-7 i USA. Trots att han under denna årslånga period varit mycket upp och ner i sin tennis, så har han alltså alltid presterat på hemmaplan.

* Fortsätter man titta på det här med hemmaplansfördel för Isner så kan man se att i deras inbördes möten som Berdych leder med 3-2, så har Isners båda vinster kommit när matcherna ägt rum i just USA. Dom två enda matcherna som också spelats i Amerika mellan dessa.

* Isner och Berdych är två spelare som har en mycket bra serve. Chanserna för tiebreak här är goda tycker jag. Då kan man ta en titt på en intressant statistik som visar att Isner kan ha en fördel i denna aspekt. Berdych har på senare tid haft otroligt svårt och vinna tiebreaks. Han är tex 2-5 i tiebreaks detta år medan Isner är 13-6. Isner är lite av en tiebreaks-specialist. Medan Berdych som sagt faktiskt har jätteproblem här. Kollar man tiebreaks-statistiken de senaste tolv månaderna så är Berdych 15-20, och det är förvånande med tanke på hur bra serve han har och hur stor kapacitet han besitter. Medan Isner under de tolv senaste månaderna ha tiebreak-statistiken 42-24.

* Isner och servat riktigt bra här i Miami. Han slog bland annat 17 ess mot Almagro, på två set.

-

Två spelare i bra form som möts alltså. Av någon anledning höjs oddset på Isner sakta men säkert för tillfället. Jag tror att det har att göra med att det finns rapporter om att amerikanen har lite magproblem, vilket han hade igår också. Men han slog Almagro betryggande och jag tyckte han såg fräsch ut. Så jag tror inte att detta ska vara något problem för amerikanen.

I övrigt så ser jag oddset på Isner här som helt fantastiskt. Att man får runt tre på honom här tycker jag är mycket förvånande. Jag tror denna match kommer avgöras på små marginaler och väldigt få bollar. Jag tror Isner kommer få den där extra pushen av hemmapubliken och skulle matchen gå till en tajt tresetare så skulle jag lägga mina stålar på Isner, för att han är den kyligare av dom två, och den mentalt starkare spelaren.

Odds från denna match finner man här: http://www.oddsportal.com/tennis/usa...omas-Wb9jbkHK/

Mitt spreadsheet kan man se här: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355
Tennis

John Isner – Tomas Berdych

  • Postad:
    25 mar 2014
    14:07
  • Rekare: gullegris
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 3,01
  • Spreadsheet: Tennis
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    25 mar 2014
    20:30
  • Sport: Tennis
  • Land: USA
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Slurf 2014-03-26 12:29

Det är intressant att du knappt har satt något av de raka spelen medan specialspelen går hur bra som helst. Det är inget större sample men tillräckligt mycket för att börja fundera på om du inte bör rikta in dig på Ö/U, HCP och övriga spel?

tompa87 2014-03-25 16:33

Kanonrek, as per use.. Ryggar!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td