Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bologna – Atalanta

Tabellsjuan Atalanta besöker sjuttondeplacerade Bologna i en match som betyder mycket för båda lagen. Det skiljer 17 poäng mellan lagen, där besökarna nu har fått nos på europaspelsplatserna och hemmalaget slåss om fortsatt existens i Serie A.

Det här är en match för två lag med väldiga skillnader i både form och klass, till Atalantas fördel. Här är förutsättningarna i lagen.

Bologna

Laget har tappat allt vad energi heter. Det var en klubb utan riktig styrfart redan innan januari, men efter försäljningen av lagets storstjärna, Diamanti, till Kina har den lilla luft som fanns kvar i laget pyst ut.
Diamanti var lagets bästa målskytt, nu är lagets bästa målskytt Kone, som mäktat med endast 4 mål den här säsongen. Han är dessutom tveksam till spel i denna match (55% sannolikhet till spel enligt Gazzetta dello sport 29/3).

Bologna har det alltså oerhört kämpigt med målskyttet, deras form visar (senaste match först):

F-V-F-O-O-F

Med undantag av Roma (2:a) och Hellas Verona (10:a), är samtliga av dessa matcher mot lag placerade 15-20 i tabellen.
Det ska även tilläggas att vinstmatchen som kom mot Cagliari satt oerhört långt inne och det krävdes ett straffmål för att laget skulle få hål på gästerna den gången.


Atalanta

Roligare ser det ut i bortagänget som uppvisar en fantastisk form, faktiskt hela Serie A:s bästa efter Juventus:

V-V-V-V-V-O

Där bortasegrar mot Inter och Lazio är inkluderade.
Brasklappen ska läggas att man mot Inter ska skatta sig väldigt lyckliga att man lyckades sno med sig 3 poäng från San Siro, men det är fortfarande ett finfint och moraliskt stärkande resultat. I matchen därefter, mot Livorno, var det ingen diskussion om att poäng var välförtjänta.

Man har den evigt målgörande Denis på topp och även Bonaventura som med en fantastisk säsong bakom sig knackar på den italienska dörren till Brasilien i sommar.


Det är rakt igenom en enorm klass- och formskillnad lagen emellan som gör att jag är helt oförstående till oddssättningen i denna match. Den beror troligen på Atalantas svaga bortafacit över hela säsongen, men den faktorn är inte stor nog att väga upp allt som talar för Atalanta i denna match. Bologna är ju faktiskt bland seriens sämsta hemmalag och Atalantas bortaform, och form över lag, just nu, är enastående.

Forza Nerazzurri!
Fotboll

Bologna – Atalanta

  • Postad:
    29 mar 2014
    10:58
  • Rekare: AddeTheMan
  • Spel: 2 -0.25
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,83
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    29 mar 2014
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kusagwa 2014-03-29 12:25

Riktigt bra rek som förtjänar bra betyg. Sitter själv med Atalanta +0 @SBO så BOL to both of us
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td