Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lazio – Parma

Den andra matchen jag väntar mål i spelas i Rom, i en kamp om Europaplatser.

Lazio
Det här är en klubb i ett väldigt prekärt läge. Supportrarna är så trötta på styrande president Lotito, trots fina sportsliga framgångar nyligen, att man protesterar mot honom genom att inte komma till arenan längre.

Klubben går dock inte jättedåligt sportsligt, man är fortfarande med i kampen om, men måste i så fall verkligen vinna mot direkta konkurrenten Parma nu. Detta avspeglar sig i den förmodade uppställningen, med mycket tydlig offensiv lutning.

Marchetti; Konko, Biava, Novaretti, Radu; Gonzalez, Onazi; Candreva, Mauri, Lulic; Klose.

*Konko väntas gå in som ytterback istället för Cavanda, det är en yttermittfältare som spelar högerback, istället för en mittback.
*Dias saknas fortfarande i mittlåset.
*Balansspelaren Ledesma saknas på mittfältet, stort avbräck för defensiven.
*4-2-3-1 med en väldigt offensiv trio bakom Klose. Både sett till antal och klass på den offensiva spelarna är detta något helt annat än vad Lazio formerat tidigare.


Parma
Parma är i ett helt annat skede. Man har slagit klubbrekord efter klubbrekord i antalet raka vinster och obesegrade matcher fram till förlusten nu senast mot Juventus. Man ligger på 6:e plats, med en match mindre spelad än övriga lag, men nu väntas tufft matchande för klubben. Juventus i veckan, nu Lazio på bortaplan och på onsdag väntas Roma på samma arena och därefter väntar Napoli.

Laget kommer troligen inte vara fullt lika desperata som Lazio, men samtidigt vet man med sig att det är större chans att plocka tre poäng här än i kommande 3 matcher. Man kommer troligen inrikta sig på kontringar och försöka försvara sig, men just att försvara sig är lagets enda riktiga svaghet. Tränaren Donadoni har förvånansvärt svårt att stänga matcher.
Samtidigt som styrkan är i omställningsspelet offensivt och trion man har offensivt (ej Amauri som är avstängd) kommer säkerligen utnyttja Lazios erkänt dåliga försvar mot djupledsbollar och kontringar.

Vad det gäller Parmas formation saknar man som sagt centeranfallaren Amauri, men man i defensiven saknar man även mittfältaren och grovjobbaren Gargano samt framför allt Paletta, Italiens just nu kanske bästa mittback.


I undantag av Amauris avstängning är det i stort sett envägsinfo som talar för att det här ska bli en målrik tillställning. Antagligen är det de senaste matchernas lägre målproduktion för båda lagen som höjer oddset härligt högt för mål. Denna match har helt andra förutsättningar och jag hade spelat över 2.5 om den så var knapp favorit i den här matchen. Ordentligt bjudodds med andra ord.

AVANTI!
Fotboll

Lazio – Parma

  • Postad:
    30 mar 2014
    12:28
  • Rekare: AddeTheMan
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,28
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    30 mar 2014
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AddeTheMan 2014-03-30 14:24

Startelvorna bekräftade. Höjer till 5 U.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td