Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto Blue Jays – Houston Astros

kan börja med att säga att jag skriver Astros ibland och Houston ibland. Det är samma lag.
Spelet är under 9 runs i matchen.


I 4 av 7 möten mellan lagen så har det slutat under aktuell lina. 7,12,5,4,18,14,3
Buehrle har haft lägre era på hemmaplan än bortaplan 2011,2012 2013. Han släpper alltså minst runs just på hemmaplan som det är idag.

Houstons startande pitcher hade lägre era på bortaplan än hemmaplan förra säsongen. Ganska tydligt också. 2.40 mot 3.36.
I mötena som Torontos startande picther "Buehrle" hade mot Houstons så slutade matcherna 4-0 och 2-1 Toronto.

Toronto har inte gjort fler än 4 run i någon av de 7 inledande matcherna: 2,4,3,2,3,4,4 runs har Toronto gjort i dessa matcher.
Man har vunnit 3 och förlorat 4.

Houston har gjort 6,3,2,1,1,7,1 runs i sina 7 inledande matcher.

Värt att notera är att jag tycker att Astros bullpen har varit bra även om de fick lite stryk nu mot Angels senast och deras bullpen ligger på 6.69 i era. Angels har dock en grym offensiv, vilket man visade genom att göra mängder med runs mot startande
Astros picthern Cozart som är riktigt bra.

Yankees gjorde 2,1,1 runs mot Astros Bullpen och Angels 6,1,3,4 runs mot Astros bullpen.

Nu ställs inte Astros bullpen mot ett lag som är lika bländande som Angels utan snarare lite mer som Yankees och då kan vi räknar mellan 0-2 som Toronto kan göra på Astros Bullpen.


35 årige Mark Alan Buehrle startar för Toronto. En kille född i St. Charles. Mo. Han är vänsterhänt och känd för att älska spagetti. Förra årets var 4.15 och hans Whip 1.35.

Han hade en springtraining där han landade på eran 2.93 och whipen 1.30, vilket är bra och framför bättre än förra årets springtraining då han låg på 4.14 och hade en whip som var på 1.67.
Formen verkar verkligen finnas där och kanske att hans år blir bättre än förra året. Hans inledande start mot Tampa Bay antyder i alla fall detta då han kommer till detta mötet med nollan intakt efter gått 8.2
innings mot Tampa Bay och endast släppt 4 hits och en walk. Han noterade även hela 11 strikouts. Verkligen starkt mot ett lag som han tidigare blivit magnlad av.
Detta tyder på en bra insats mot Houston.

Tittar vi på Houstons slagmäns möte med honom förra året så ser vi att de hade väldigt svårt för honom.
I match 1 gick Buehrle hela matchen höll nollan och släppte bara 2 hits, 2 walks och hade 9 strikeouts.
I match 2 gick han 8 innings och släppte 1 run, 9 hits, 2 walks och hade 7 strikeouts.
Ingen gjorde en homerun på honom. Bara Robbie GRossman kan säga sig ha plus statistik på honom då han hade 2 hits på 4 försök. Dock misslyckades han med en steal mot Buerhle.
Nu har Dexter Fowler blivit en stor skillnad för detta Houston, men han hade 0 av 2 på Buerle 2012 när han mötte honom kan jag se. Hur som helst statistiken säger alltså att Houston inte ska klara att göra mer än 1 run
på honom. Dexter Fowler kan som dock komma med något då han gör laget lite bättre så jag väljer inte spel på under antal runs Houston även om det känns bra.

Helt klart bör vi kunna räkna med att det bli svårt för Houston få hål på honom.

Nu har Torontos bullpe(avbytande pitchers) inga fina siffror. De står på 4.29 i era efter dessa 7 matcher, men Buehrle kan som ni ser gå minst 8 innings mot Houston som han gjort i båda mötena mot dem förra året och som han gjorde i premiären
mot Tampa. Därmed bör inte bullpen behöva jobba så hårt om de ens behöver komma in i matchen. I 3 av de 7 matcherna som spelats så har Torontos Bullpen ändå hållit nollan.
Nu tycker jag det känns lite som att formen inte är på topp heller för Houston då de bara gjorde 1 run i 3 av de 4 mötena med Angels vars picthers blev fullständigt manglade av Seatle i de 3 ineldande matcherna.
Därtill så i matchen de släppte 3 mot Yankees ska dock sägas att den startande picthern blev så manglad att han fick gå ut långt tidigare än väntat, så Torontos bullpen fick gå hela 6.1 inning och
då är 3 inte så dåligt som det ser ut tycker jag.


För Houston startar Brett Obeholzer som inte är norsk även om de flesta säkert tror det. Jag tycker han är riktigt bra. Han gick 13 matcher förra året och hadr en era på låga 2.76 och en whip på mycket fina 1.10.
Han började med att släppa 3 runs, 1 walk och 5 hits under 5.1 innings mot Yankees i premiären. Jag tycker han gjorde det rätt bra. Det ska sägas att han borde inte fått den 3:e runnen. De var ett misstag av en
annan i laget då han ställde sig ivägrn och tog emot en boll som var på väg mot sista bas där då den som han springa in inte skulle hunnit det så jag ser det som han släppte 2 run.

Nu har han inte ställts mot Toronto så någon sådan statistik kan jag inte komma med. Jag kan bara ge mig uppfattning om honom och peka på förra säsongens siffror och då första matchen.


Linan är på 9.0. Det är en HÖG lina. Går Buehrle som det ser ut 8-9 innings i matchen så borde han släppa som mest 2 runs.
Då ska alltså Toronto göra minst 8 för att spelet ska gå åt helsicke. Det är jäkligt många då de inte gjort fler än 4:a ännu och de möter en bra pitcher.

Jag tycker linan borde varit 7.0 eller 7.5

Hos Williamhill hittar jag 1.91 på under9.0 runs

Jag tycker man ska pröva lägre linor också.

Lycka till!
Baseball

Toronto Blue Jays – Houston Astros

  • Postad:
    09 apr 2014
    00:13
  • Rekare: MitchxMLB
  • Spel: UNDER 9.0
  • Insats: 0,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    09 apr 2014
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

joback1 2014-05-22 22:37

Tvekar på att folk med R&K tröjor är "the real deal"

https://pbs.twimg.com/profile_images/3638364856/33db9eca5e3c0af590726ba90295dbe5.jpeg

MitchxMLB 2014-04-10 20:38

För den delen så låter det som du inte tror på min sexling eftersom du skriver jag satte en tolving. Jag la upp min på twitter. Så jags äger inte sådant om det inte är sant. Sedan kanske du råkat ut för många som snackar skit på denna sidan som gjort dig bitter. Vad vet jag. I´m the real deal iaf.

MitchxMLB 2014-04-10 20:37

Det började lite trevligt med en kommentar, men nu är du mest störig.
Om det är något jag är bra så är det statistik och sunt förnuft. Därför är jag en riktigt bra basebollrekare.
Jag skriver som jag vill sedan får du gnälla om du vill. Går spelen in och jag känner att jag gjort rätt värdering så spelar inget annat någon roll.

maddmax 2014-04-10 14:10

Finns gratis här: https://www.sharps.se/spelskolan

Btw satte en tolving i natt.

maddmax 2014-04-10 14:08

Vad är 9/10 om inte en unitvärdering?

En procent menar jag med hur stor chans spelet har att gå in så folk kan räkna ut till vilket odds det fortfarande finns spelvärde.

Kul för dig att du satte en sexling, använd pengarna och ta en grundläggande lektion i statistik så ska du se att det går bättre framöver.

MitchxMLB 2014-04-10 06:19

Btw satte en sexling i natt.

MitchxMLB 2014-04-10 06:16

Jag skriver rekar, sedan får folk välja sin insats själv, men jag skriver inte en rek om jag inte anser att det är värt an någorlunda hög summa. Annars slösar jag bara med både min och andra tid tycker jag. Så unitsvärderingar kommer jag aldrig att göra. Procent? Tja jag kommer aldrig skriva all in eller 99% hur mycket folk än dreglar efter det. Finns inga säkra spel, men jag ger bara ut dem som har bra chans sett till rådande förutsättningar.

MitchxMLB 2014-04-10 06:13

Jag ser ingen anledning till att han inte skulle kunna gått 8 innings. Det handlar ju mest om dagsform. Det är också så att Houston är ett lag som svingar mycket, strikar ut mycket. Det i sin tur är ju en stor anledning till att han gått 8 och 9 innings mot dem tidigare. Det är väl mer anmärkningsvärt att han gick dryga 8 innings i sin första start än om han skulle göra det även i sin andra? Det tycker jag i varje fall.

maddmax 2014-04-09 19:37

Som sagt, jag tror folk hellre ser en procentvärdering än en unitvärdering.

Om du inte tycker min kritik är berättigad, ja då ber jag om ursäkt. Dock har reken många, i mina ögon, analytiska felsteg. Ett exempel är att du tror att en pitcher som Buerhle skulle gå 8 innings i sin andra start för säsongen. Men men. Lycka till framöver, Sharps behöver fler rekare.

MitchxMLB 2014-04-09 19:27

Btw så satt jag lite med hjärtat i halsgropen då den lägre linan jag syftade på var 7.5 runs

MitchxMLB 2014-04-09 19:26

Tack Sirla
Detta spelet hade jag väl rankat 9 av 10.
Alltså jag skriver att jag tycker att det känns som att Houstons form pekar lite neråt slagmässigt. Om man lägger ihop det med att de möter en pitcher i riktigt bra form som de gjort 0-1 över 8-9 innings förra året så ska de landa på någonstans mellan 0-2 OM Buhrle kan gå åtminstone 8 innings. Nu gick han ut långt tidigare och var inte lika effektiv i denna matchen, men fortfarande så är Houston sämst med "runners in scoringpositions".
Jag hade dock missat en grej. Jag hade inte koll på att Dexter Fowler hade varit sjuk och missat matcherna mot Angels. Med tanke på att jag ser honom som en stor förbättring av detta årets Houston. Hade jag visst det så hade jag ökat min egen värdering till 9.5 av 10. Den värderingen jag aldrig skrev
Inget fel med kritik, men jag känner inte att den är berättigad maddmax. Jag skulle kunna välja under enbart på Houston. Visst slog mig tanken, men samtidigt ska jag spela under på ett lag vill jag känna att jag litar lite mer på Torontos bullpen. Det är i mitt tycke 2 mycket bra pitchers och jag tyckte att det kändes mot att det var större chans med 5-0 till ena laget t.e.x. än 5-5. Det behövs ju trots allt bara en tillfällighet. Homer med någon på baserna på ett enda misstag från en pitcher.
Tack så mycket

maddmax 2014-04-09 14:26

Grattis, kul att spelet gick in! Det hade varit intressant att se vilken procent du sätter, alltså sannolikheten att spelet går in.

Dock tror jag du behöver slipa lite på en del av din värdering, att statistiken pekar på att Houston endast skulle göra 1 run i denna situationen är fel. Om du ändå tycker så borde du fokusera på lagtotaler eftersom det är betydligt större diskrepans där mellan din och bookiens värdering där.

Lycka till med nästa!

sirlarsson 2014-04-09 12:27

Mycket fint.

MitchxMLB 2014-04-09 04:36

slut 5-2 Toronto och under 7.5 sitter också

MitchxMLB 2014-04-09 00:26

*hehe* Run är det samma som poäng

sirlarsson 2014-04-09 00:18

Har ingen aning om ens vad en RUN är men jag ryggar på en välskriven rek.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td