Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers

Här kommer jag med en rek på Dodgers att leda efter 5 innings DNB mot Arizona till odds 1.80. Jag tycker oddset borde vara 1.40 på det spelet. Draw no bet är ju en liten försäkring.
Man kan pröva utan den säkerheten till högre odds så klart. Varför jag inte rekar raka vinsten är att OCH DET SKA SÄGAS. Dodgers bullpen fumlade igåroch släppte flera stycken i slutet. Det har den gjort mot Arizona tidigare
också under säsongen så jag litar inte på Dodgers i slutet av matchen. Spelet bygger på att Dodgers har hittat slagformen på sistone. 6,6,3,6,8 runs i sina 5 senaste gillar jag. Det bygger på inbördes statistik som Dodgers slagmän har mot den startande pitcher Trevor Cahill.
Det bygger på hur lagen är uttagna, att Dodgers är lite bättre som lag sett över en hel säsong, att Arizonas pitcher inlett mycket svagt och att Dodgers pitcher inlett starkt.

Jag tycker mig ha gott om skäl att reka denna matchen helt enkelt så varså god och ta del av informationen så hoppas vi att den sitter.

Dan Haren har inlett strålande. Först mötte han Sand i ego Padres. Där gick han 6 innings, släppte 4 hits ingen run och ingen walk.
Han hade 6 strikeouts. I nästa match mötte han ett av de mer fruktade lagen offensivt och gick än en gång 6 innings, släppte
3 hits, 1 run och 1 walk. Han hade 4 strikeout.
Han har alltså släppte en run på 2 matcher, bara 7 hits under 12 innings och 1 walk.
Det är en oerhört stark start. Jag gick emot honom mycket förra året då han började dåligt.
Han hade en era på 6.29 i april, 4.35 i Maj och 9.82 i Juni.
Sedan hände något med formen och det gick inte gå emot honom igen.
I Juli hade han en era på 3.13 med en hållen nolla av de 4 matcherna.
I Augusti 3.68 med en hållen nolla.
Slutligen i September så hade han 2.89 i era och 2 hållna nollor.
Han blev bättre och bättre.

I år början han bra alltså och hans kapacitet är hög.

Gerardo Parra slår först och han har 0 av 6 på Dan Haren. Inte särkilt bra när han slår först eller ja överhuvudtaget inte bra. Han har också låga 214 som average i år, emn har gjort en homerun.

Som nummer 2 slår Aron Hill som har 1 av 4 på Haren och det var en homerun. Det känns bra att han slår precis efter Parra som inte ser ut få lätt att nå bas så OM Hill gör en homerun så borde det bli bara en run. Hans average är 244 och han har inte gjort
en homerun i år och det får han gärna låta bli.

Goldsmith slår som nummer 3 har inte mött Haren. Han har ett average på 270. Han har gjort 2 homerun i år.

Eric Chave slår som nummer 4. Hans average är enbart 167 och han har 2 av 8 på Haren. Han har inte gjort någon homerun i år ännu.

Som nummer 5 slår Mark Trumbo har gjort 4 homeruns och är ett hot. Han gjorde dock sina 4 homerun i de 5 första matcherna. Hans era ligger på 216. Han har inte mött Haren.

Som nummer 6 slår A.J Pollock. Han har gjort en homerun, men har endast en era på 219. Han har inte mött Haren och har gjort en homerun än så länge.

Som nummer 7 slår Chris Owings som visserligen har 2 av 3 på Haren, men hans form är svag med 179 i average och ingen hit på isna 5 senaste matcher. Han har heller inte gjort någon homerun än.

Som nummer 8 slår Tuffy Gosewich som bara gjort 2 matcher och inte har någon hit eller walk. Han average är på 000 alltså.

Som nummer 9 slår pitchern Cahill

Det är bra att inte Motero eller Overbay startar för de har 1 av 3 respektive 1 av 4 på Haren.
Penington för den delen har 2 av 7 varav en homerun på Haren så jag gillar laguttagningen starkt.

Han ställs emot Arizonas Trevor Cahill.
Cahill började med att möta Dodgers och släppte då på bara 4 innings 5 runs och 8 hits. Han släppte hela 4 walks och
hade bara 1 strikeout. Det var en genomusel insats.
I nästa match ställdes han emot Giants. Han gick 6 innings, släppte 4 hits och 2 runs. Han släppte 3 walks och hade 3 strikeouts.
Här gjorde han ju en anständig match, men den matchen var inte mot Dodgers utan Giants och i hans tredje match
så ställdes han emot Giants igen. Denna gång gick det sämre. Han fick gå av efter 3.2 innings. Han hade
då släppt 8 hits, 5 runs 1 walk och haft 5 strikeouts.

Ska man se det positivt ur hans synvinkel så har han gått från 1 till 5 strikeouts på dessa 3 matcher och från
4 till 1 walk. Det skulle kunna innebära att han hittar lite mer rätt nu med siktet.
SKULLE KUNNA INNEBÄRA.

Han har släppt 5,2,5 runs som sagt och i matchen mot Dodgers så hade Puig 2 av 2 hits på honom.

Dee Gordon slår som nummer ett idag och han hade 2 av 3 hits senast mot Cahill. Det var inte bara att Cahill hade en dålig dag för han hade 2 av 2 under sitt möte med Cahill 2012. Perfekt då att han är den som
slår först då viktten av att få ut första gubben är stor. Han har därtill 405 i average med 2,3,2 hits i sina 3 senaste matcher så het är han verkligen.

Som nuymmer 2 slår Yasiel Piug som hade 2 av 2 på Cahill när de möttes i år. Det gick sämre 2013, men det är ju viktigare vad han gjort denna säsongen. Han har 265 i average, vilket är ok, men inte mer.

Som nummer 3 slår Hanley Ramirez som hade 0 av 2 på Cahill senast och en walk. Det är ju inte så bra, men han tog sig i alla fall ut på baserna en gång och han blev inte utstrikad någon gång. 2013 hade han ingen hit på sina 3 försök
, men 2 walk och det är ju lika bra då han ko ut på baserna. Han har 308 i average. Allt över 300 är bra. Gordon och Puig har gjort varsin homerun så här långt medan Ramirez har 2 stycken.

Som nummer 4 slår Adrian Gonzales och som nummer 4 är det meningen man ska driva in runsen när de före kommit ut på baserna. Då är det ytterst passande att Gonzales gjort 4 homeruns denna säsong. Han har ett average på 275.
Gonzales har haft ett läge med någon enbart på 3:e base och drev då in runnen. 3 av 8 när det finns någon på både andra och 3:e bas. 2 av hans homeruns har varit med någon på baserna.
I sitt enda möte med Cahill denna säsong så drog han 2 walk och hade en så kallade sacfly, vilket betyder att han träffade bollen högt upp i luften och den plockades av någon utan att den rörde marken. Den som var på
3:e bas lyckades ta sig i "mål" på det. Så det är ju bra siffror mot Cahill. Oerhört intressant ststistik är också att han har bland de bästa siffror jag sett mot en pitcher totalt.
2012 hade han 7 av 11 hits mot Cahill. Mentalt övertag kallar jag det.

Topp 4 har alltså riktigt bra siffror och erfarenheter mot Cahill och borde få honom att svettas rejält.

Matt Kemp slår som nummer 5. En grymt bra slagman i sina bästa stunder. Han var en av de som gjorde flest homeruns om inte flest 2012 och han hade då et högt average. Nu har han bara gjort några matcher och står på usla 167 i average.
Han har bara haft hit i 2 av de 6 matcher han gått. Han har en walk i 4 av matcherna. Även om han siffor är usla så är det bara en tidsfråga innan det lossnar för honom. Hur dåliga siffrorna än ser ut vad gäller average så
har han faktiskt gjort 2 stycken homeruns och det i samma match. En av dem vara en solo homerun och den andra med någon på baserna. Jag gillar att han är med och speciellt som nummer 5 efter alla dessa heta slagmän med bra siffror mot Cahill.
Får han in en homerun så... Han har därtill 2 av 7 mot Cahill 2012. Det är alltid något.

Som nummer 6 slår Ethier som hade 2 av 2 på Cahill senast. Tidigare år har han dåligare statistik, emn jag går på den färska statistiken. Han har låg average med 209, men har gjort en homerun i år.
Dessa ska han möta igen.

Som nummer 7 slår Juan Uribe som är het just nu med ett average på 375 och som hade 3 hits igår. Uribe hade 1 av 2 mot Cahill senast. 1 av 7 mot Cahill förra året. Ingen homerun i år.

Som nummer 8 slår Tim Federowicz. Har bara gjort 3 matcher och har inte mött Cahill tidigare. Han känns som ett ursvagt kort, men desto bättre just mot Cahill tror jag att de lägger uppdet så alla starka slår efter varandra.

Som nummer 9 slår pitchern Dan Haren

Lycka till om ni ryggar
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Arizona Diamondbacks – Los Angeles Dodgers

  • Postad:
    13 apr 2014
    21:25
  • Rekare: MitchxMLB
  • Spel: Annat
  • Insats: 3 000,00
  • Odds: 1,80
  • Info: leda efter 5 innings alltså
  • Unibet
  • Datum:
    13 apr 2014
    22:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

MitchxMLB 2014-04-13 22:05

Jag har dock aldrig haft så många fel och så tydliga fel som idag på andra grejer. Hoppas det inte är en "sådan" dag

MitchxMLB 2014-04-13 21:44

Jag rekar inte men tror hårt på Tigers leda efter 3,4,5 innings. tycker det är övervärde i 4 ggr -1.5 tigers 3 innings. Speciellt sedan jag såg att Victor martinez är med i truppen igen. Han har grymma siffror nrä det finns folk på baserna.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td