Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Global Mazerine

Här tror jag mig ha hittat ett mycket bra vinnarspel i nummer 11 Global Mazerine, v64-4 ikväll. Vinnaroddset 4.15 hos Unibet ser jag som ett bra odds, då jag tror Global Mazerine vinner detta lopp oftare än var fjärde gång.


Loppet:


Detta lopp går över 3140 m och det passar verkligen min vinnare i loppet som är väldigt stark men saknar den rätta speeden. Över stayerdistans tror jag Global Mazerine kommer vara den starkaste hästen till slut.
Det jag tror händer i detta lopp är att Quite Windy leder detta lopp ganska länge men att Björn Goop efter cirka ett varv kommer köra fram Global Mazerine till dödspositionen. Väl från dödens tror jag Globalen är den starkaste hästen och att den till slut sätter klorna i ledaren och går ifrån över upploppet.
Med andra ord är det Global Mazerines styrka som jag tror avgör idag!

Motståndet:

2 Quite Windy har god form och om Global Mazerines körs passivt eller inte är på topp kan den mycket väl rinna undan till seger.

13 Yamani Hornline är ganska ny hos Flemming men eftersom den inte startat på mer än ett halvår tror jag knappast den körs särskilt offensivt i årsdebuten. Jag tror att Flemming vill ge hästen ett lugnt lopp och köra till slut och därför tror jag inte riktigt att Yamani Hornline är bland de allra främsta. Dessutom har Yamani Hornline galopperat ofta och det är en negativ faktor hos hästen.
Skulle Flemming trots allt köra väldigt offensivt och ha hästen i toppform kan det mycket väl räcka till seger, men jag tror inte riktigt på att Flemming kommer dundra fram i spåren idag.

15 Manalapan är en väldigt bra häst men jag tror att den får det jobbigt idag p.g.a. att den står 20 bakom Globalen och Yamani och jag tror att de tre är ungefär lika bra över stayerdistans.

Kan det gå käppar i hjulet?

Jag tror att Global Mazerine är i bra form och att Björn kommer köra offensivt, Goop tar inte ut en häst som inte är i bra skick.

Det finns dock några faktorer som talar mot Global Mazerine:

- Hästen kan underprestera eftersom den precis varit sjuk och kanske inte är helt hundra ännu. Dock tror jag inte att Björn skulle ta ut hästen om han inte vet att den är 100 % redo och har god vinstchans.
- Globalen är väldigt entaktad och kan åka dit om en smygkörd skulle få luckan i sista sväng och därmed kan den förlora på det.
- Om Björn inte lyckas få en perfekt start kan det bli problem om han blir fast på innerspår och måste backa sig ut och därmed hamnar bakom t.ex. Yamani Hornline.

Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Global Mazerine

  • Postad:
    15 apr 2014
    16:45
  • Rekare: AndyMart
  • Spel: 1
  • Insats: 100,00
  • Odds: 4,15
  • Info: Vinnarspel
  • Unibet
  • Datum:
    15 apr 2014
    20:15
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AndyMart 2014-04-16 11:22

Japp, ska försöka!

sirlarsson 2014-04-15 22:30

Å andra sidan får du ju lite cash för det om du håller uppe kvalitén

AndyMart 2014-04-15 22:11

Ja, jag ska försöka göra några såna per dag. Problemet är att det är jobbigt att skriva så mycket..

sirlarsson 2014-04-15 21:40

Fortsätt gärna med denna form av rekar, utförliga och bra. Då kommer dina betyg lyftas. Lite "NicklasJ" upplägg/mall som blivit så älskat här på sharps.

AndyMart 2014-04-15 20:33

Härligt, lirade faktiskt den själv också. 2,40 drömodds med så stor galopprisk på Yamani.

sirlarsson 2014-04-15 20:28

Får tacka, såg i ditt spread, h2h mot Hornline 2,40 den spelade jag.

AndyMart 2014-04-15 20:20

Entaktad som få, inte riktigt lika bra som vanligt idag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td