Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

M.T. Harmony

Jag har hittat ett enligt mig riktigt bra platsodds till kvällens tävlingar. Det gäller M.T. Harmony som man får 1.80 för om den blir bland de tre, vilket jag tror att den har väldigt stor chans att göra. Sist var hästen väldigt bra mot vad jag anser var tuffare motstånd än vad den möter ikväll. Att jag inte spelar vinnare beror dock på att den ofta har lite svårt att sätta nosen först, jag är lite tveksam till hästens vinnarskalle.

Loppet:

Min tanke är att 3 MT Harmony blåser till ledningen och sedan får bestämma i ganska lugnt tempo. Möjligtvis kommer Playing Tua upp efter ett varv även om jag inte riktigt tror det. Från ledningen tror jag att hästen har en bra vinstchans men om den inte räcker hela vägen är jag ändå ganska säger på att hästen håller till iallafall tredjeplatsen.

Motbud:

Värsta motbudet tror jag att nummer 1 Rica Neo är men då den inte är särskilt startsnabb tror jag att min vinnare ganska enkelt tar sig till ledningen. Rica Neo kan säkert slå av MT Harmony med lucka men jag tror aldrig att luckan uppenbarar sig.

7 Braås Palema är en mycket bra häst men då den precis varit sjuk tror jag inte den körs offensivt och jag tror därmed inte att den räcker hela vägen idag.

8 Simb Ruby har gjort fina prestationer på slutet och kan säkert vara långt framme, men spåret talar verkligen emot denna gången.

10 Playing Tua tror jag är värsta motbudet idag då hästen fått ett lopp i kroppen och trivs över medeldistans. Hästen gjorde det riktigt bra i fjol och jag tror att den kommer få en toppsäsong i år igen. Om inte MT Harmony vinner från ledningen idag tror jag att Playing Tua är den som står som segrare.


Vad kan gå fel?

Jag litar faktiskt väldigt mycket på detta spel och jag tror knappt att det kan bli fel även om jag är väl medveten om att trav är trav. Dock tror jag inte MT Harmony utmanas alls om ledningen och därför tror jag att den får ett ganska lugnt lopp och kan rinna undan till slut.

Det enda som talar emot att MT HARMONY är bland de tre är att hästen kan galoppera eller vara sjuk, hästar är inga maskiner.


Lycka till, hoppas ni ryggar!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

M.T. Harmony

  • Postad:
    15 apr 2014
    17:04
  • Rekare: AndyMart
  • Spel: 1
  • Insats: 200,00
  • Odds: 1,80
  • Info: Platsspel
  • Unibet
  • Datum:
    15 apr 2014
    20:45
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

sirlarsson 2014-04-15 21:38

Den var kanon, hade kunnat vinna om inte ledaren galopperade på upploppet.

AndyMart 2014-04-15 20:45

Kom inte till ledningen men enkelt på plats ändå!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td