Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Juggle Face

Tror att jag hittat ett mycket fint vinnarodds till kvällens V86a. Detta odds finner vi i V86 7, tillika DD1 och det gället nummer 15 Juggle Face!


Loppet:
Detta lopp går över 3140 m och det passar verkligen min vinnare i loppet som är väldigt stark och alltid går hela vägen in i mål. Över stayerdistans tror jag Juggle Face kommer vara den starkaste hästen till slut, då jag tror att Ludde kör fram ganska tidigt.
Det jag tror händer i detta lopp är att nummer två Taipan Diablo leder detta lopp ganska länge men att Ludde efter cirka ett varv kommer köra fram Juggle Face mot ledningen. Då tror jag att Taipan Diablo släpper, vem vill ha en vild ludde på utsidan? Väl från ledningen tror jag Ludde höjer tempot successivt och går undan till en säker seger. Om Taipan inte släpper tror jag ändå Juggle Face vinner då det är den överlägset bästa hästen i detta stayerlopp.


Motståndet:

Värst emot min vinnare tror jag att nummer 8 Jupiter Rodney är som var mycket duktig i ett liknande lopp förra gången. Då fanns det dock ingen Juggle Face med i loppet och om jag har rätt så kan inte Jupiter Rodney stå emot min vinnare när det är dags för upplopp. Ett bra platsspel bör det dock kunna vara på Jupiter här!

Juggle Face startar ensam på fjärde volten och på tredje volten kan man hitta några motbud, framförallt 13 Alfas Da Vinci som är en stark och bra häst i regi Joakim Lövgren. Förutom lövets häst är även 11 Please Perfect, 13 Perfect Power och 14 Beatles bra hästar och skulle min vinnare komma bort kan dessa absolut vara med på linjen!

Ett annat motbud är nummer 2 Taipan Diablo som mycket väl kan rinna undan till seger om de ligger och väntar på varandra där bak i kön. Dock tror jag inte detta kommer ske då Ludde kommer köra Juggle Face offensivt idag och i ett tidigt skede söka sig framåt i fältet. Därmed minskar Taipan Diablos segerchanser om Söderkvist försöker svara favoriten.

Det finns även några andra bubblare med i loppet, som 6 Alcapone Vege och 7 Aboy From Above.


Kan spelet gå åt skogen?

Ja, självklart kan det misslyckas helt, men jag är ganska säker på att Juggle Face vinner detta lopp och därför tror jag inte att det kommer gå fel. Men visst finns det minus och de tänkte jag presentera här:

- Juggle Face har galopperat i väldigt många starter och visst är det ett orosmoment, men det jag lagt märke till är att den framförallt hoppar vid plötsliga tempoökningar och därför tror jag inte den galopperar idag då jag tror detta lopp kommer gå i ett jämnt tempo hela vägen in i mål, utan några speciella ryck.

- Risken finns att det blir för många att runda om Ludde kör för tidigt och det är såklart ett problem, speciellt nu på våren och sommaren då det är mycket svårare att ta något ute i spåren. Dock är det som sagt Lutfi Kolgjini som kör Juggle Face och min tanke är att han tidigt avancerar så jag är inte särskilt rädd för detta scenario.

- Det tredje problemet är om någon annan häst är för bra eller hästen underpresterar, men isåfall är det bara att acceptera det, hästar är inga maskiner! (vissa är )


Oddset:


Jag anser att 4.25 i vinnarspel är ett riktigt bra odds då jag tror att Juggle Face vinner detta lopp 5 av 10 gånger, alltså 50 % av gångerna. Allt ner till 2.00 på ATG anser jag därför också vara spelvärt!


Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Juggle Face

 • Postad:
  16 apr 2014
  13:28
 • Rekare: AndyMart
 • Spel: 1
 • Insats: 100,00
 • Odds: 4,25
 • Info: Vinnarspel
 • Bet365
 • Datum:
  16 apr 2014
  20:08
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AndyMart 2014-04-16 21:19

Förstår inte varför han ska dra iväg sådär..

sirlarsson 2014-04-16 20:19

Galopp?:(

AndyMart 2014-04-16 15:09

Tack till er båda för berömmet!!

sirlarsson 2014-04-16 14:27

Provar endast platsspelet 2,45, kan bli tufft med 40 meters tillägg tänker jag.

Snygg rek dock!

Fulsprit 2014-04-16 14:21

Klar förbättring på reken - fortsätt så...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td