Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Assyriska – Degerfors

Assyriska har tvärt mot förhandstipsen öppnat årets superetta mycket starkt och var minst lika bra mot Bajen i seriepremiären men föll snöpligt på övertid. Denna match följdes upp med en meriterande 2-1 seger i Växjö mot topptippade Öster.

Brandeborn har sett väldig pigg ut inledningsvis och Degerfors darriga försvar kommer få det mkt tufft med Assyriskas offensiva trio Brandeborn/Aganovic/Levon som var riktigt giftiga mot Öster. Till denna match får man dessutom tillbaka stabila mittbacken Linus Malmborg som va avstäng i matchen mot Öster efter en utvisning i premiären mot Bajen.

Degerfors har i sin tur öppnat årets tävlingssäsongen uruselt med 1 poäng på 5 tävlingsmatcher inkl Svenska Cupen och 2-18 i målskillnad på dessa matcher. Man har haft skadeproblem i backlinjen och den tilltänkte skyttekungen Peter Samuelsson har agerat vikarierande mittback i de två inledande matcherna med minst sagt varierande resultat. 0-5 senast mot Bajen där man rasade ihop fullständigt i andra halvlek efter en ok första halvlek och i premiären fick man endast med sig 0-0 i hemma på Stora Valla mot Varberg.

Tränare Werner är starkt kritiserad för att laborera för mkt med startelvan och självförtroendet är givetvis långt ifrån på topp. Assyriska är hemmastarka och har fått precis den start man ville på serien efter en svag försäsong. Degerfors har fått motsatt start och inte vunnit i Södertälje sedan 2006.

Ettan är i mina ögon spelbar på allt över 1.65 och även - 1 på AFF till 3.30(Ladbrokes/Paddypower) är klart intressant även om jag nöjer mig med raka ettan då Degerfors har kvalitéer och ska vara bättre än det man hittills visat i Svenska Cupen och inledningen av seriespelet. men vändningen kommer inte i denna matchen.
Fotboll

Assyriska – Degerfors

 • Postad:
  17 apr 2014
  23:35
 • Rekare: Cronie
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Betvictor/Pinnacle
 • Datum:
  20 apr 2014
  17:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Webslice 2014-04-18 17:29

Låter fin denna, laddar på -1 till 2.56 hos pinnen
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td