Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Global Oasis

Har hittat ett fint platsspel till dagens tävlingar på v86 att dela med mig av.
Avdelning 4 är ett femåringslopp på Solvalla för hästar som tjänat 140 000-450 000 kr.
Tänkte hålla mig relativt kortfattad och skriva det mest relevanta.

Hästen
Spelet är ett platsspel på stoet Global Oasis som startar från spår 2. Hästen som tränas av Stig H Johansson körs utav lärlingen Ville Karhulathi som även äger hästen.
Hästen har haft rätt så bra form under en längre period och utvecklats mycket sista halvåret. Ska helst få lopp på innerspår då hon är mer kvick än stark.
Senaste två loppen är bara att glömma då hon näst senast blev utmanad i 07 tempo första 500meter av Jorma med Next Kronos. Hamnade sedan kvar bakom denne som sjänk som ett sänkte och satt med lite krafter kvar.
Senast så startade hon från spår 7 och fick en dryg inledning första kurvan i tredjespår fram till dödens. Gick sedan in 4e invändigt och stannade där. Kördes då även med skor bak för att förmodligen spara hovarna till bättre uppgifter.
Idag med bättre spår så drar man av skorna igen.

Löpningsförloppet
Eftersom stoet är väldigt snabb ut och som jag ser det den snabbaste på start. Är det som mycket bra chans till spets. Det troliga är väl att man senare släpper över distansen 2140m till Pepe Di Jesolo eller Harvey Tornado om denne kommer iväg bra.
Det finns alltså bra chans att kunna få rygg på ledaren eller som sämst tredje inner i detta lopp vilket alltså är optimalt.

Värdering/Sammanfattning
När man letar platsspel i trav så är ju ledningen/rygg ledaren det man först tittar lite extra på. Ofta brukar även dessa hästar vara spelade därefter men idag tycker jag man glömt bort Global Oasis. På Unibet får vi 4 gånger pengarna på en pallplats vilket motsvarar att hästen måste nå pallen 25% av gångerna.
Med optimal balans och gynnsamt löpningsförlopp tycker jag att det finns värde i detta. Mitt målodds för detta spel är 3,5 (ca 28,6%).
De andra nätbolagen ger oddsen 3 (Bet365), 3,5 (Expekt) alltså mer i linje till den värdering som jag gjort.

Det är mycket lopp idag som det finns odds till på nätbolagen och troligtvis hittar jag flera intressanta spel. Om ni vill se dessa spel som jag lägger så kan ni kika in i mitt spreadsheet. https://www.sharps.se/spreadsheet/28644

Om ni vill se historik över mina tidigare rekar och hur det gått kan ni kika i mitt spreadsheet över rekarna. https://www.sharps.se/spreadsheet/30366

Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Global Oasis

  • Datum:
    23 apr 2014
    19:33
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Plats

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fulsprit 2014-04-23 19:54

Surt! Nya tag, NicklasJ...!

;-)

NicklasJ 2014-04-23 19:49

Hoppas ni som ryggade denna även ryggade min andra spel idag då reken är det enda spelet som hittils inte gått in.

NicklasJ 2014-04-23 19:41

4a i mål med ett halvt huvud ifrån 3e platsen efter ett väldigt händelserikt lopp. Fick rygg ledaren på Maranello som lyckades hålla ut Oasis i starten. Maranello som sedan galopperade på sista långsidan och utvändige Tricky Track tog över ledningen som sedan också vann.

Fulsprit 2014-04-23 19:00

Och det är där du är bäst!!! Överlägset!

SSSÖÖÖÖRRRR!!!!

NicklasJ 2014-04-23 18:47

Hehe tackar grabbar!
Förstår vad du menar Pilkast. 95% av de spel i alla fall jag gör innebär ingen info utöver det som finns tillgängligt till alla som orkar söka den. Min edge ligger i hur jag värderar hästarnas kapacitet och den information som finns. Sen avgörs ju väldigt mycket av travloppen i vad för löpningsförlopp hästarna får. Där lägger jag ner mycket tid.

Tomte 2014-04-23 18:36

Bra och välskrivet. Trist med rektävlingen - jag unnar dig en månadsvinst.

Fulsprit 2014-04-23 18:27

Jag tror också Global Oasis drar till spets och släpper - bra chans sedan då denne endast släpper till någon bra och då skall det mycket till att ledaren tröttnar totalt och drar bak GO... Bra rek... En fyra i betyg av mig - sparar de högsta betygen till dina rekar längre fram, hehe!

Jag anser att för att få en femma i betyg så skall det nästan framkomma info som "ingen" annan har - detta är ju nästan omöjligt så jag ger ändå femmor ibland... Troligtvis är det även så att vi som kan travet också är mer "krävande" och restriktiva i bedömningen då det mesta som framkommer även är känt av oss... Men, ingen skugga alls över reken - gedigen och välskriven som vanligt!

Lycka, till!!! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td