Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Santiago Giraldo – Dominic Thiem

Intressant match där jag finner spelvärde på en underskattad Giraldo. Tycker allt ner till 1.80 är spelvärt. Jag skulle nog satt oddset på Giraldo till 1.70 kanske.

* Jag trodde Giraldo skulle kunna störa Fognini igår, men inte så pass att han höll på att vinna i två raka 6-0 set. Jag vet att Fognini lämnade WO vid 4-0 i andra set men jag är ganska övertygad om att Giraldo bröt ner Fogninis vilja (mer än att det berodde på en skada). Som ibland kan vara skör. Så det var en otroligt fin insats spelmässigt från Giraldo. Som han även gjorde en bra insats i första omgången mot Sijsling.

* Giraldo är i fin form, han har inte bara presterat här i Barcelona med sina två vinster utan han spelade även bra i sin förra turnering på gruset i Houston. Där han nådde semifinal, efter att bland annat ha slagit 14e rankade Robredo.

* Giraldo trivs här i Barcelona och har efter sin seger mot Fognini en record på 6-2 (6 vinster och 2 förluster) här i Katalonien. Hans enda två förluster här har kommit mot Murray och Nadal. Två världsspelare.

* Giraldo har fin grusstatistik, där han trivs allra bäst. Han har en record på 9-5 detta år. Två åren innan det har han 22-13 och 21-11 i vunna och förlorade matcher på grus.

* Thiem har även han en fin grusstatistik. 46-13 förra året. Vilket först skrämmer men tittar man noga på denna statistik så har en stor majoritet av segrarna kommit på Challenger-touren och inte ATP-touren.

* Thiem har redan spelat fyra matcher här i Barcelona, då han kvalade in till turneringen. Igår slog han Granollers i en tuff tresetare (2 timmar och 15 min lång match). Jags ställer mig lite frågande till hur hans fysiska status är. Speciellt då han nu ställs emot en spelare i Giraldo som gillar långa bolldueller och som gör få unforced errors när han är på topp. Jag tror det är en spelartyp som kommer pass Thiem lite sämre. Thiems fysiska status är också en av anledningarna till att jag inte tar ett gamehandikapp för Giraldo, då det finns en risk att Thiem ger upp.

-

Jag tror Giraldos rutin kommer spela en roll här (Thiem är ung och ny på ATP-touren), samt hans defensiva kvalitéer. Jag tror inte Thiem orkar med ännu en tresetare och jag tror inte han har kapaciteten att vinna i två raka. Giraldo är i mycket bra form och har gott självförtroende. Han trivs i Barcelona och ser nu sin chans att skaffa sig värdefulla rankingpoäng och jag tror han kommer vinna ganska komfortabelt mot en lite sliten Thiem.

Mitt sheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Odds på denna match: http://www.oddsportal.com/tennis/spa...R/#home-away;2
Spela på Unibet och få Se bonus här
Tennis

Santiago Giraldo – Dominic Thiem

  • Datum:
    24 apr 2014
    16:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Spanien
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td