Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dunkerque – Aix

Tänkte börja posta lite rekar i förhoppning att det kan hjälpa mitt eget spelande men även för att dela min information/tankar. Min edge har jag i handboll och snabbt slashade odds kan hända.

Dunkerque - Aix

- Hemmalaget kommer på ett skrällartat sätt troligtvis ta hem franska ligan där dem inte är det mest \\\"karaktärsrika\\\" laget. Lag som PSG,Montpellier,Chambery samt Nantes och St Raphael såg vassare ut på försäsongen men med kanske europas vassaste försvarsspel har dem krigat sig till detta.

- Dunkerque spelar en tråkig men effektiv handboll fyllt av grymt försvarsspel och målvaktsspel. Ett snitt på 23insläppta är nog bästa i hela handbollsvärlden.

- Anfallsmässigt har dem inga spelare som sticker ut förutom Soudry på högernio som jag personligen älskar. Dem gör inte mycket mål oavsett hemma/bortaplan, ett snitt på 25.8/match är samma som de två jumbolagen Ivry och Dijon.

- I helhet ett lag som inte sticker ut men som passar perfekt in under klyschan \\\"Defence wins Championships\\\", detta lag har inte förmågan att krossa lag och har förutom en kross mot Dijon på hemmaplan inte vunnit med några större marginaler mot något annat lag vilket beror på deras snåla målskörd offensivt.


Aix

-Ett litet boogielag som fått ihop ett hyfsat karaktärstarkt lag med spelare som Karabatics brorsa Luca, Illyes, Bombac och Luca Goni från konkursdrabbade Ademar från förra året. Många lyckade värvningar men den främsta var den i form av coachen Serdarusic som är av yttersta världsklass och vann allt som gick med Kiel.

- Aix har haft det kämpigt under säsongen då truppen inte varit allt för bred och dem har förlorat med 1-2bollar i väldigt många matcher.

- Något som gynnat laget väldigt är värvningen utav Bombac som kom in från konkurslaget Minsk. Sloven som är en kommande landslagsspelare och har presterat på toppnivå i flera år redan.

- 5 senaste matcherna har sett väldigt bra ut trots endast 1vinst på dessa. 1-2måls tapp mot yppersta toppen av lagen.


Största orsaken till att jag investerat i Aix är för att Dunkerque saknar deras bästa målskytt Butto på vänsterkanten som briljerat under säsongen har skadat sig under veckan och är \\\"högst otillgänlig\\\".Dunkerque som trevligt nog tog båda 2p borta mot Montpellier förra veckan där dem stod för en brutal upphämtning. Böckerna har definitivt haft det i åtanke när de lagt oddsen för denna match, den matchen hade Butto lekstuga. Hemmalaget är väldigt överskattat här och min lina ligger på 3-3.5, får stå ut med den juicen för extrapoäng på 365 men +5 till 1.83 är för bra för att inte ta imo. +4.5 är även ett mycket bra spel i en match som lär vara relativt målsnål.
Handboll

Dunkerque – Aix

 • Postad:
  25 apr 2014
  01:56
 • Rekare: eklund81
 • Spel: 2 +5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: 365
 • Datum:
  25 apr 2014
  20:00
 • Sport: Handboll
 • Land: Frankrike
 • Liga: French Division 1 2013
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

eklund81 2014-04-25 22:17

17/30 arrêts pour @Gerard_Vincent 56% d'arrêts" en bra målvakt har runt 30% på en bra kväll, helt galna siffror

eklund81 2014-04-25 21:35

27-20 ft, hade 26.5 - 23-23.5. Definitivt rätt sida men keepern Gerard med 17 räddningar och aix båda keeprar 11 tillsammans. Kommer 2spel till morgondagen

eklund81 2014-04-25 10:59

Hehe givets, får ursäkta mitt skrivande.

tompa87 2014-04-25 05:22

En sak bara, mest för att klargöra: Butto spelar i Dunkerque eller hur? :-) lite luddigt i texten :-)

tompa87 2014-04-25 05:22

Ryggar, gillar reken! Fortsätt så.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td