Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

N Lubbecke – Lemgo

Lubbecke

- Ett lag som alltid hamnar på mittplats och inte gör något väsen av sig. Har ett bra lagbygge men inga direkta lirare, Vukovic är den som är bäst i laget och är den som står för allt i princip. Han är den enda playmakern i laget och gör mest mål+assist. Resten av laget består utav stora skyttar som Pajovic,Schöngarth och Dissinger...

- Den ovannämde Vukovic är fortsatt ute med en knäskada sen 2-3veckor tbx. Jag spelade emot detta laget förra omgången mot Göppingen(-2) den closed på -3.5 på pinnen, en seg match där båda lagen var riktigt usla och Göppingen skulle ha täckt linan då man hade 4bollar upp med 4min kvar och hemmalaget drog på sig en utv och missade straff sista minuten. Pajovic kvitterade i sista sekunden och de räddade en poäng. Lubbecke utan Vukovic där var helt värdelösa för alla er som spelar någon bollsport vet hur viktig en playmaker/spelfördelare är. Lubbecke spelar med Pajovic på den positionen för tillfället och han är allt en spelfördelare inte ska vara, stor och långsam.

Lemgo

- Är ett personligt favoritlag då dem spelar smart och med snabba spelare. Dem har bättre spelare på alla positioner förutom på målvaktsidan. Ett frågetecken är dock kring Rolf Hermann på höger9 positionen som är ett jobbigt avbräck men han var inte med senast då Lemgo krossade Emsdetten med 10. Hans eventuella frånvarande har inte i närheten samma betydelse som Vukovic har för hemmalaget.

- Lemgo gillar att spela i denna hall, två senaste mötena här har dem åkt hem med alla poäng.

-Lemgos säsong hade kunnat vara mycket bättre än vad tabellen visar, men tidigare skador på playmakern Benjamin Herth och Schmidt med flera gjorde att deras första del av säsongen bestod av många klantiga poängtapp.


Matchen är mellan två helt olika spelstilar där stora bjässar i hemmalaget kommer få springa väldigt mycket mot ett kontringstarkt bortalag. Det är uppdukat för en bortaseger utifrån mina faktorer, pk/dnb 44-56. Marknaden är helt fel ute här, linan kommer definitivt gå ner till pk under morgondagen är jag säker på. Flesta bookies har +1.5 i detta nu, 365 och pinnacle med oddshögsta
Handboll

N Lubbecke – Lemgo

 • Postad:
  25 apr 2014
  23:10
 • Rekare: eklund81
 • Spel: 2 +1.5
 • Insats: 1,95
 • Odds: 0,00
 • Bolag:
 • Datum:
  26 apr 2014
  19:00
 • Sport: Handboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: German Bundesliga 2013
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

sirlarsson 2014-04-26 20:46

Snyggt, inga problem.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td