Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Twigs Voici

Tror att jag hittat ett riktigt bra odds idag! 4.85 på plats på Twigs Voici är det jag pratar om.

Hästen är väldigt bra i ordning och har gjort 3 fina prestationer på slutet. Förut hoppade hästen ofta men det har man inte sett spår av de senaste gångerna, hon har blivit mycket mer travsäker. Sist var den inte lika bra som de två gångerna innan men då jag tror att Twigs Voici får ett riktigt fint lopp i ryggar idag anser jag att platschansen är högre än vad oddset säger!

Hur läser jag loppet?

Loppscenario 1:

1 Youana håller upp ledningen för 3 Sahara Fairytale och mitt platsspel 9 Twigs Voici kan ganska enkelt haka på i rygg på 1an i starten och därmed hamna i rygg ledaren. Därifrån kan den lätt haka på till andra eller tredjeplatsen eftersom den får rygglopp hela vägen vilket är gynnsamt men jag tror dock inte att den kan utmana varken 1 eller 3 då de är för bra! Resten slår hon!

Loppscenario 2:

1 Youana håller upp ledningen men det går så fruktansvärt fort i spetskörningen att Twigs Voici inte kan täppa till ryggen på Youana och Ludde kliver ner i rygg ledaren med Sahara Fairytale. Med andra ord blir det 3e invändigt för Twigs Voici men då Åby har dubbla Open Stretch kommer Twigs ändå få luckan, och jag tror Pekka Korpi kan lotsa fram hästen till en tredjeplats även från 3e invändigt.

Loppscenario 3:

Sahara Fairytale överraskar Youana i starten och tar hand om ledningen. Twigs Voici hamnar då, precis som i förra scenariot, i 3e invändigt och även i detta scenario tror jag att Twigs Voici kan bli iallafall 3a.

Jag anser alltså att Pekka Korpi och Twigs Voici har en hög platschans i detta lopp, då hon troligtvis kommer få ett fint löpningsförlopp och kan spara krutet! Jag tror att Twigs Voici kan vara på plats ungefär var tredje gång och därför ser jag 4.85 som ett alldeles för högt odds! 3.00 skulle jag satt oddset till och allt över 3 gånger pengarna är spelvärt!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Twigs Voici

  • Datum:
    26 apr 2014
    14:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td