Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kiel – Hannover Burgdorf

Hannover gästar Sparbanksarena i Kiel framför 10 000åskådare. Matchen har ingen större betydelse för bortalaget som är i mitten av tabellen där de alltid hamnar. Kiel kämpar som vanligt om titeln och har inte haft lika mycket konkurrens från en annan klubb som de har nu, Rhein neckar löwen ligger på samma poäng och titeln kommer avgöras i en match mellan dem två om några veckor.

Därför ska du spela den

- Hannover har haft en riktigt jobbig vår där mer än halva laget har blivit skadade. Två vänsterhänta spelare på 9meter har dem, Beutschemann och Karason och båda är skadade. Detta tvingar dem att spela med en högerhänt spelare på den positionen vilket gör anfallspelet väldigt uddlöst. På resterande 9m positioner har dem Mait Patrail, Sevaljevic, Czaba och Alvaro Ferrer. Czaba som är en del av mittblocket i försvaret är skadad inför matchen och Patrail som är bäst i laget är högst tveksam. Det lämnar Sevaljevic och Ferrer på 9m + diverse juniorer de tar med på resan, Ferrar dock har precis kommit tillbaka från en skada som stoppat honom i ett antal månader. Laget har även en försvarsspelare som byter anfall-försvar i vår svenska Gustav Rydergård som även han är skadad.

- Hannover har ingen motivation för tillfället och vet om att dem kommer att förlora denna.

- Kiel har ett bra skadeläge bara danska Lauge som är långtidsskadad från vad jag fått fram.

- Hemmalaget avancerade till final four i Champions league i helgen men i första mötet borta mot Metalurg för två veckor sedan vann dem klart med 10 så de kunde därför lufta bänken till stor del i helgens möte.Kiel kommer att vinna klart i denna match och den stora för mig var om jag skulle plocka underspelet eller -poängen. Jag tror inte Hannover har något att komma med offensivt och deras målskörd lär ligga på 21-22 så ett 35-36 - 21 är mycket möjligt,jag har därför plockat BÅDE UNDER 60 OCH -8.5,båda är det stort värde i då min lina ligger på -10, 10.5 samt kring u58. Rekar båda i denna rek, både spelen lär bli slashade så försök vara snabba där ni kan få in pengar. Pinnen har limit på 700-1200 fram till natten men går att klicka flera gånger sen så finns även alla eu-bookies på samma lina. Lycka till
Handboll

Kiel – Hannover Burgdorf

 • Postad:
  29 apr 2014
  18:32
 • Rekare: eklund81
 • Spel: 1 -8.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: pinn
 • Datum:
  30 apr 2014
  20:15
 • Sport: Handboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: German Bundesliga 2013
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

eklund81 2014-05-01 16:56

Ja blev en fint resultat nästan prickade man in resultatet= )

sirlarsson 2014-05-01 00:13

Extremt bra spel, 17 måls vinst, lyfter på hatten, fortsätt i denna stilen!

sirlarsson 2014-04-30 12:20

Spelade -7,5 till 1,80 nb flyttad till -9,5 till 1,80 nu. Fint spel du har här!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td