Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Trust Launcher

Valborgsmässoafton och rätt så intressant v86 på Solvalla/Jägersro som delar på dagens omgång.

Loppet
Reken är i lopp 7, dd-1 på Jägersro och över 2640m.
Stor favorit är Lutfi Koljinis fina 5 Archangel Am, som han för två veckor sedan sa att han skulle vinna derbyt med senare i år.
Alltså inget konstigt att han blir favorit i detta lopp som inte håller någon jätteklass. Har vunnit alla lopp som hästen gått felfritt utom i senaste loppet då han blev tvåa med en nos bakom fina Maverick Man.
Bakom denna är nog 6 Aboy From Above och 12 Rocky Egedal de bästa hästarna.
6 Aboy From Above presenterade sig för publiken genom att i sin första start i Sverige vinna till 50 gånger pengarna på fina 14.9 över dagens distans. Såg riktigt fin ut då och har även varit rätt bra efter det loppet i hårdare sällskap utan att få vinna. Är inte så snabb ut och kommer nog få gå loppet i andraspår vilket alltid är handikappande på längre distanser. Får nog ändå räknas som framförallt ett platsbud.
12 Rocky Egedal har visat sig vara en tuffing som klarar av att gå en rejäl repa i spåren. Vann senast efter sen lucka i tuff motstånd där hästen stod 20m framför bronsdivisionshästar. Har nu lottats till sämsta möjliga spår vilket såklart drar ner möjligheterna på Jägersro.
3 Certification har lovat mycket i sin karriär men egentligen aldrig fått ut det. Har nu två förbättrade lopp i bagaget och får väl inte ignoreras helt.

Hästen
2 Trust Launcher tränas och körs av Peter Untersteiner som senaste året varit en riktig framgångsman. Stallformen verkar aldrig gå ur och hästarna fortsätter att prestera mycket bra. Precis som stallet verkar rekhästen ha bra form också och kommer från en fin prestation som 2a senast. Kanske hästens bästa lopp i hela karriären.
2 Trust Launcher står sig rätt bra i den klass som han går ut i idag. Det är ingen stjärna men presterar ofta bra med rätt typ av lopp. I min mening ska hästen gå på innerspår och det finns det fina förutsättningar för idag.
Har varit ute på samma distans som idag två gånger tidigare och det har visat sig fungera bra med 1 vinst och 1 andraplats som resultat. Har överhuvudtaget en hög platsprocent på 52% vilket kan vara intressant för detta spel.


Löpningsförlopp
Så som jag ser det finns det ingen direkt startraket med i fältet och jag håller Trust Launcher som knapp favorit att ta sig till ledningen från andra spår.
Travronden håller 3 Certification som spetsbud men senast dessa två hästar möttes den 15e Oktober så tappade han en längd på min rek och va alltså inte nära att ta sig förbi.
Det är absolut inte givet att det blir ledningen här men PU borde hur som helst kunna ta sig förbi 1 Runaway i starten och komma ner på innerspår för en spårsnål resa.
Det troliga är ju att vem som helst som tar sig till spets sen släpper till Ludde med sin storfavorit och på hemmabanan om den går felfritt. Ludde i sin tur brukar inte hålla inne på krutet och kör nog på i bra tempo vilket förmodligen kommer spräcka upp fältet och öppna luckor.

Sammanfattning/Värdering
Med bra chans på en fin resa gentemot många av konkurrenterna så håller jag platschanserna som goda för Trust Launcher. Visat bra form i senaste starterna och duglig kapacitet för motståndet. Dessutom en kusk som kör med stort självförtroende.
På Unibet får vi oddset 3.25 på en pallplats vilket motsvarar 30,8% chans. Jag tror hästen åtminstonde har 40% på en plats bland de tre första vilket ger ett odds på 2.5 istället.

Spreadsheet över tidigare rekar:
https://www.sharps.se/spreadsheet/30366
Spreadsheet över alla spel:
https://www.sharps.se/spreadsheet/28644

Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Trust Launcher

  • Datum:
    30 apr 2014
    20:08
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Plats

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

NicklasJ 2014-05-01 11:04

Såg loppen nu i efterhand. Oväntat att Ramona Hallback skulle kunna svara What A Supergirl om ledningen. Det avgjorde tyvärr det spelet. Satt ju fast med mycket krafter bakom en lus.
Trust Launcher tog ju lätt ledningen och va inte alls långt ifrån Luddes kanon i mål. Blev ju precis som man hoppades.

doob 2014-04-30 23:54

Snygg rek och skyghögt odds mot totons 1.53! Keep up the good work!

Fulsprit 2014-04-30 20:30

Tackar så mycket - snyggt jobbat! Synd på WAS som jag också följde - hade tagit platsen med tidigare lucka, eller rättare sagt med fritt. Tror inte den fick riktigt fritt, sista biten...

sirlarsson 2014-04-30 20:22

Tackar för den!

Grnvit 2014-04-30 19:29

Det var ganska precis värderat utav dig om man ska tro Unibet, de har i alla fall sänkt till 2.45 nu. Snygg rek! Jag var några timmar för sen för att rygga bara

NicklasJ 2014-04-30 14:36

Vet inte hur mycket oddsen rör sig efter spelvärde.se analyser men de har nu kommit ut med sitt material och har samma scenario som mig som troligast och har även Trust Launcher och Archangel Am som omgångens bästa tvilling. Platsoddset finns fortfarande kvar men kanske sjunker med detta i åtanke.

Fulsprit 2014-04-30 13:44

Snygg rek - den följer jag...

:-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td