Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

What A Supergirl

Hittade ett till intressant platsspel som jag tycker är värt att göra en extra rek för.

Loppet:
Avdelning 4 på V86m som är det aktuella loppet i denna rek, är ett diamantstoförsök över 2140m.
Klar favorit just nu är 2 Pigtails med 54% av insatserna på sig. Hästen har två kanoninsatser bakom sig på fina tider och stoltserar med 3 raka vinster. Bytte till i år regi från Risto Airaksinen till Petri Salmela och det har visat ge hästen ännu en växel.
Bakom har vi väl först och främst 10 Freja Sund som tränas av Daniel Redén men idag körs av Erik Adielsson. Har visat på bra kapacitet i år och blir bara bättre och bättre. Bakspår på främre volten är väl inte idealiskt men måste ändå räknas bland de främsta i detta lopp på kapaciteten.
14 Blended Bellouet är också rätt så betrodd. Min känsla är att hästen inte gynnas av de allt mer snabbare banorna som kommer med det varma vädret. Rycktas om att det kan bli en intressant balansändring idag dock med barfota runt om för första gången på 49 starter. Är väl ändå tufft att tro att hon ska runda fältet med 20m tillägg här ute i vida spår. Men är en riktigt tuff dam som om balansändringen ger en extra växel kan vara med bland de främsta i alla fall.

Hästen:
6 What A Supergirl tränas utav Johanna Karlsson som är en rätt ung proffstränare från Romme. I sulkyn sitter idag Johan Untersteiner som kört hästen med relativt bra resultat tidigare. 1 vinst, 1 tredjeplats och 1 galopp.
Hästen har gjort sina flesta starter i stolopp och är väl ingen häst som i dagens motstånd gör allt för mycket jobb själv.
Har varit ute i liknande motstånd tidigare på v75 och på Solvalla utan att göra bort sig men heller inte utmärka sig speciellt.
Kommer senast från en galopp men har inte speciellt mycket galopper i historiken så det är inget som oroar jättemycket.
Det blir återigen barfota runt om vilket är optimal balans.

Löpningsförloppet:
6 What A Supergirl är startsnabb och har idag springspår på främre volten. Har haft springspår 2 gånger tidigare och spetsat båda gångerna. Det borde vara väldigt bra chans på spets härifrån och kan sedan släppa till storfavoriten och få ett perfekt lopp i rygg på en bra ledare. Hästen behöver nog ett lopp på innerspår för att räcka till i detta motstånd och rygg ledaren vore väldigt passande för platsspelet.

Sammanfattning/Värdering
Jag tycker att såväl spelbolagen och spelarkollektivet har tappat 6 What A Supergirl idag. Är visserligen ingen som sticker ut speciellt kapacitetsmässigt här men har ett perfekt läge och mycket bra chans till ett fint lopp i rygg på ledaren. Borde därifrån ha rätt bra chans på framförallt en pallplats. Dessutom skickliga Johan Untersteiner upp i sulkyn igen vilket i min bok höjer chansen både på en bra avgång och sedan en fin placering.
Vi får 4 gånger på både Bet365 och Unibet på en top 3 placering. Att hon med ett sånt fint lopp i rygg på en storfavorit bara skulle platsa 25% köper jag inte. Med avdrag för andra scenarion och att hästen inte skulle räcka till även från denna position så tycker jag att hon borde ha 33% platschans vilket motsvarar 3 gånger pengarna. Alltså fint värde!

Spreadsheet över tidigare rekade spel:
https://www.sharps.se/spreadsheet/30366
Spreadsheet över alla egna spel:
https://www.sharps.se/spreadsheet/28644

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

What A Supergirl

  • Datum:
    30 apr 2014
    19:33
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Plats

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fulsprit 2014-04-30 20:37

Synd här, ryggade denna också - hade nog hunnit fram med helt fritt...

NicklasJ 2014-04-30 17:58

Tydligen har man ändrat sig till barfota fram bara. Tror inte det gör någon jätteskillnad även om de flesta hästar brukar vara bäst barfota runt om.

krankel 2014-04-30 17:26

rygg!! fin rek!!

Tomte 2014-04-30 16:19

Rygg + Rygg och toppbetyg + toppbetyg.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td