Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kebab

Första maj idag och jag hoppas kunna bjuda på en riktigt majspel!

Loppet:

Loppet finner ni i dagens V64 omgång på Vaggeryd, V64-4 tillika Trioloppet. Favoriter är 10 Listas Rafiki och 11 Åtting Hornline som troligtvis kommer fälla många till slut! Loppet körs över 2640 m och med voltstart. 15 hästar startar i detta lopp och mitt spel nummer 1 Kebab inleder med en mycket bra utgångsläge.


Hästen:

Kebab är en bra häst som gjorde flera fina prestationer under fjolåret. Här står Kebab bra inne i loppet då den tjänat näst mest bland hästarna på startvolten.

Hästen tränas av Håkan K Persson på Halmstad och har sedan årsskiftet tävlat 2 gånger, varav det senaste var den 15 April. Kebab har alltså fått ett lopp i kroppen och bör gå framåt med det loppet.
Hästen har idag ett perfekt utgångsläge med spår 1 i volt och chansen är stor att HKP håller upp ledningen. HKP är väldigt uppåt på hästen och ska göra allt för att nå ledningen, om han misslyckas med det kommer han dock inte ge sig ut på några äventyr utan sitta kvar i rygg ledaren.

Kebab har varit på plats i 8 av 20 starter (40 % platsprocent) vilket låter bra för spelet och dessutom vunnit 4 av 20 starter. Alla dessa segrar togs under slutet av fjolåret.


Hur läser jag loppet?

Jag har två loppscenarion som jag vill framföra.

Loppscenario 1 (mest trolig):

1 Kebab tar hand om ledningen omgående genom att svara ut 6 Joy For Us och får sedan bestämma i ett lagom tempo. När de kommer ute i spåren ökar HKP farten direkt och in på upploppet sitter han fortfarande i ledningen. Troligtvis vinner Kebab men eftersom det finnsrisk att någon spurtar förbi hästen på slutet är vinnarspelet lite väl vågat.


Loppscenario 2:

6 Joy For Us tar sig förbi Kebab i starten och HKP sätter sig lugnt i rygg ledaren. 6 Joy For Us får antingen bestämma därframme eller så kör Svanen fram i dödens och trycker. In på upploppet tror jag fortfarande 6an sitter i ledningen om inget oförutsett händer och om inte Listas Rafiki är för bra tror jag 6an vinner med 1 Kebab klistrad i rygg in i mål. Alltså stor chans för 1 Kebab att nå plats även i rygg på 6 Joy For Us som är en bra häst.


Sammanfattning:

Då jag tror Kebab tar ledningen och sedan får ligga ifred i åtminstone ett varv värderar jag platschansen till runt 50 % vilket skulle ge oddset 2.00. Hos Unibet får man istället 2.30 vilket jag ser som ett överodds. Värt att spela!

Mitt spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/30907

Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Kebab

 • Postad:
  01 maj 2014
  15:05
 • Rekare: AndyMart
 • Spel: 1 1-3
 • Insats: 50,00
 • Odds: 2,30
 • Info: REK
 • Unibet
 • Datum:
  01 maj 2014
  16:16
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

NicklasJ 2014-05-01 22:54

Tror att alla som lägger rekar får dessa 0,5 betyg. Men förhoppningsvis så löser admins detta när de ändrar rektävlingen inom en snar framtid.

AndyMart 2014-05-01 17:00

Kebab höll ju på att klättra över 6an. Loppscenario 2 satt klockrent.

AndyMart 2014-05-01 15:27

Känns bara sjukt tråkigt, en sådan röst sänker totalbetyget drastiskt. Jag förstår inte varför resultatet av ens rekar inte räknas i topplistan?

ohlzon 2014-05-01 15:20

Behöver inte stressa AndyMart... Alltid nån som röstar lågt utan att läsa reken

AndyMart 2014-05-01 15:17

Haha, 1 röst, 0,5 i medel. Känns helt onödigt att göra rekar på denna sida! Sista för min del.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td