Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atvidabergs – Djurgardens

Tänkte göra lite rekcomeback, får se hur många rekar det blir. Eftersom rektävlingen är som det är kommer jag inte att lägga tid på att skriva lika mycket text som förut, men ni kan lita på att mina analyser är lika genomtänkta som tidigare, jag riskerar mina pengar också ;-)

Åtvidaberg - Djurgården idag. Över 2,5 till 1.90 hos Pinnacle känns bra. Åtvidaberg känns inte lika stabila defensivt som förra året och Djurgården har anfallare i bra form, samtidigt som Djurgården saknar viktige Amartey i backlinjen, och målvakten Höie har gjort några tveksamma boxningar de senaste matcherna.

5 av Åtvidabergs 6 matcher i år har gått över linan, liksom 4 av de 5 slutspelade matcherna för Djurgården (matchen mot Helsingborg stod 1-1 i slutet av första halvlek när den bröts).

Insats 1u = normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Fotboll

Atvidabergs – Djurgardens

 • Postad:
  04 maj 2014
  11:09
 • Rekare: Tomte
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,90
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 maj 2014
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-04 19:31

Slutade 1-1 och förlust på spelet. Trodde på denna vid 1-1 efter 24 minuter. Djurgårdens försvar som väntat lite darrigt men anfallsspelet inte riktigt bra även om man skapade lite i andra halvlek, då även Åtvidaberg hade en frispark i ribban som kunde gett oss pengar. Oh well, nästa gång...

Tomte 2014-05-04 11:17

Något har hänt med länkarna. Oddsportal finns på: http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/allsvenskan-2014/atvidabergs-djurgarden-W6mfjdOC/#over-under;2

Mitt spreadsheet finns på:
https://www.sharps.se/spreadsheet/24214
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td