Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fuchse Berlin – N Lubbecke

Lubbecke gästar alltså Berlin i Max Schmelinge Halle.
Gästerna som jag spelade emot senast har fortfarande stora problem offensivt dock är Vukovic som var borta förra veckan möjligtvis tillbaks,åtminstone på bänken. Han har knappast matchtempo i kroppen och lär inte vara något större hot offensivt. Matchen har ingen större betydelse för något av lagen de vet var de kommer hamna i tabellen men Berlin är inget lag som går på halvfart speciellt inte i defensiven. De har enligt mig seriens bästa försvar tillsammans med Flensburg och med ett av seriens bästa målvaktspar(Heinevetter,Stochl).

- Lubbecke har ett snitt senaste 5matcherna på 25mål, deras målskörd enligt mina beräkningar bör vara under den runt 23.5-24.

- Berlin har ett snitt på 27/per match senaste 4, dessa matcher har dem varit drabbade av skadeproblem. Till denna matchen har dem också problem offensivt då playmakern Jaszka är ett stort frågetecken, han var inte med senaste och då gjorde de endast 29mål borta mot ett uselt Emsdetten som andra topplag gjort uppemot 35-40mål på. Utan Jaszka som är en liten snabb playmaker använder dem istället veteranen Iker Romero som är väldigt långsam och tar väldigt mycket tid på sig. Anfallspelet är inte Berlins starka sida utan de vinner matcherna i defensiven och kontrar därifrån via snabba kantspelarna Zachrisson och Petersen.

- Bortalaget som vi diskuterat tidigare har problem offensivt men deras defensiv fungerar dock, stora tunga spelare som helst inte springer allt för mycket tillsammans med en stabil keeper i kroaten Blazicko.


Det är de två enligt mig tråkigaste lagen i hela bundesliga som möts i jobbiga situationer för båda lagen i och med skadelägena i de båda lagena. Ser stort värde i underspelet då jag ser en 29 - 23 seger som väldigt troligt om ens hemmalaget klarar göra så många vilket är tveksamt. 54.5linan finns på unibet,365 i detta nu sen så finns även 54 på pinnen m.fl bookies vilket även de är spelbart ner till 53linan. 2/3u GL
Handboll

Fuchse Berlin – N Lubbecke

 • Postad:
  04 maj 2014
  01:43
 • Rekare: eklund81
 • Spel: UNDER 54.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag:
 • Datum:
  04 maj 2014
  17:15
 • Sport: Handboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: German Bundesliga 2013
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Serj 2014-05-05 11:02

Stabilt spel, bra jobbat.

eklund81 2014-05-04 19:01

25-23 FT

sittler 2014-05-04 02:13

Ändra spel till under.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td