Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IFK Goteborg – Elfsborg

Ett till överspel idag. IFK Göteborg utan förstemålvakten John Alvbåge tar emot Elfsborg som verkar ha kommit igång nu. Jag tycker att Göteborgs anfallsspel har sett oväntat bra ut i år, även om avsaknaden av skadade Lasse Vibe märks, men som sagt, Alvbåge saknas också vilket är bra för spelet. Elfsborg har skapat mycket i flera matcher och nu senast i Cupsemin mot Sirius gjorde Viktor Prodell hattrick.

Jag tror på en öppen match där Blåvitt vill visa att de kan annat är brottarfotboll, samtidigt som Elfsborg med gott självförtroende säkerligen också vill ha initiativet, kan nog bli en sevärd match.

4 av 6 av Elfsborgs matcher i år har gått över linan. Blåvitt har bara gått över linan 2 av 6, men då ska man komma ihåg att fem av dessa matcher har Alvbåge spelat, och den sjätte var mot Falkenberg som backade hem och gjorde det bra försvarsmässigt, men inte var direkt intresserade av att bjuda upp till målfest.

Över 2,5 till 2,06 hos Marathon måste testas. Det är ett utstick men även övriga bolag som ligger på runt 1,95-2,00 känns spelvärt. Ner till 1,90 känns ok tycker jag.

Insats 1u = normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Fotboll

IFK Goteborg – Elfsborg

 • Postad:
  04 maj 2014
  11:40
 • Rekare: Tomte
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,06
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Marathon
 • Datum:
  04 maj 2014
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-04 19:33

Slut 0-0 och med det resultatet kan man såklart inte säga att vi var nära. Förväntad matchbild med två lag som tog sig framåt ganska bra, men ont om solklara målchanser. Dålig dag spelmässigt att göra rekcomeback uppenbarligen och hoppas att inte alltför många ryggade.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td