Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Helsingborgs

Dags att vända blickarna mot Friends arena och två lag som båda förmodligen hade önskat mer av säsongsinledningen. AIK har ännu inte vunnit på hemmaplan i år och Helsingborg har ännu inte tagit poäng på bortaplan.

Spelmässigt så har båda lagen blandat och gett, AIK gläds säkert åt derbyvinsten mot Djurgården där de var överlägsna, men man har också hunnit med att exempelvis få stryk av Norrköping på hemmaplan. Helsingborg, som uppenbart saknar en riktig anfallsspelare att slå bollar mot har efter den avbrutna inledningsmatchen mot Djurgården, där man hade ett väldigt piggt kantspel i inledningen, även de hunnit med att exempelvis få stryk av Norrköping, men har också spelat bra, exempelvis i segern mot Mjällby och nu senast när man slog Malmö i cupsemifinalen på bortaplan. Tränaren Roar Hansen är inne på att fler spelare tagit ett kollektivt ansvar i anfallsspelet och jag håller med.

Vem vinner då? AIK är rättmätiga favoriter i form av hemmaplan, men spelmässigt tycker jag inte att runt 1.90 på raka ettan är spelbart med tanke på säsongsinledningen och Helsingborgs gryende form. Jag fastnar istället för hela 3.15 på Helsingborg dnb hos Unibet, som jag tycker känns klart intressant. Visst är det ett spekulativt spel, men i en match som närmast känns som en coinflip så kan man inte blunda för det höga oddset. AIK ska normalt vara starkare på hemmaplan och stämmer spelet så har man absolut kapacitet att vinna med några bollar, men med tanke på säsongsinledningen kan hemmapressen även lätt bli negativ om framgångarna uteblir, och Helsingborgs försvarsspel mot erkänt anfallsstarka Malmö imponerade på mig.

Jag spelar Helsingborg dnb till 3,15 hos Unibet. Jag tycker att oddset är riktigt bra och skulle spela det ner till ca 2.50. Dock är det trots övervärdet långt ifrån något säkert spel och det är tidigt på säsongen så jag håller mig till 0.5 units i insats, vilket är halva min normala insats.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

AIK – Helsingborgs

  • Datum:
    05 maj 2014
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-05 21:03

Slut 2-1 efter att AIK avgjort i 86:e minuten. Tycker annars att Helsingborg sett till förutsättningarna med tidig utvisning och skador på Gashi och Smarason gör en rätt bra match försvarsmässigt, men det hjälper ju inte spelresultatet som lik förbaskat är en förlust. Oh well, bara att bryta ihop och komma igen, nya matcher om ett par dagar så får titta om det finns något vettigt att reka.

Tomte 2014-05-05 19:55

Halvtid 1-0 till AIK. Utvisning för Helsingborg i 20:e och dessutom skador på både Gashi och Smarason var kanske inget jag hade med i analysen. Klassmål av Borges i slutet av 1:a. Blir tufft för Helsingborg att vända detta såklart, får väl hoppas på att det brinner i skallen på Milosevic så att han hittar ett rött kort, eller att AIK blir övermodiga så att Accam får kontra in ett mål eller något sådant.

Tomte 2014-05-05 11:39

Tack för era kommentarer. Förstår dig helt NicklasJ - visst var AIK bra i derbyt, men har varit sämre i andra matcher, samtidigt som jag misstänker att Helsingborg kanske kan vara på gång och oddset är ju efter förutsättningarna smaskigt.

NicklasJ 2014-05-05 11:07

Är förmodligen färgad av AIKs insats i derbyt så jag har svårt att se dom förlora idag på hemmaplan mot ett i mina ögon rätt mediokert Helsingborg. Tåget börjar gå nu för guldstridstippande AIK och det krävs i princip vinst. Lär nog vara ett rätt så taggat lag som går ut på Friends i dag. Har ju också i flera år börjat lite knackigt de första matcherna. Men ingen blir gladare än jag om jag var fel och har väl kanske sett för lite av lagen för att kunna göra en riktig bedömning. En välskriven rek dock och jag köper din motivering . Reken är värd ett bra betyg. Han inte kommentera/rösta på ditt överspel i Åtvid -DIF som jag tycker var ett bra spel.

madiksim 2014-05-05 10:00

Du har helt rätt i din analys! Men rygga ej då jag håller på AIK... :(

Inascott2014 2014-05-05 09:17

Kanon! Gillar att du håller det kort och inte fyller ut med en massa onödig text. Jag är AIK-are men är ändå frestad att rygga eftersom du har helt rätt i att det här känns som en coinflip.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td