Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Falkenbergs – Gefle

OBS! Spelet avser andra halvlek!

Jag har hittat ett till spel jag verkligen gillar idag som jag tänkte bjuda på. Ni som följde mina rekar förra säsongen i Allsvenskan vet att jag gärna spelar dnb/AH0 när spelbolagen har i mina ögon fel favorit och ett sådant läge har vi nu.

Matchen det gäller är kvällens match mellan Falkenberg och Gefle och spelet är Gefle vinna andra halvlek, AH0, till 2.00 hos 10Bet. OBS! Spelat avser alltså andra halvlek.

Hur kommer vi då fram till detta? Jo vi börjar med att titta på Falkenberg. Ett bra hemmalag som gjort mål i 43 raka matcher på hemmaplan, låt vara att bara tre varit i Allsvenskan. Jag tycker att Falkenberg gjort det bra i flera matcher och man höll emot länge både mot Malmö i premiären och mot IFK Göteborg nu senast. Dock verkar man inte riktigt ha konditionen för Allsvenskt spel och av de 12 mål man släppt in har 10 kommit i andra halvlek och man har förlorat 5 av 6 andrahalvlekar i Allsvenskan i år. Till dagens match saknar man anfallaren Andrés Thorleifsson som är skadad på nytt. Tillbaka i truppen efter skada är Godsway Donyoh som jag såg en hel del i Djurgården förra året och det är väl inte omöjligt att han tar Thorleifssons plats. Godsway har många bra egenskaper, men något konditionsfenomen är han inte.

Gefle då, ja de är ju liksom Falkenberg tippade att hamna bland bottenlagen och tittar vi på andrahalvlekar så har de vunnit en, spelat tre oavgjorda och förlorat två i år.

Jag ser framför mig en match där Falkenberg kommer att försöka ta initiativet direkt från start, man vill gärna hålla liv i sin svit med mål i alla hemmamatcher sedan hedenhös, medan Gefle på bortaplan startar lite försiktigare och satsar på omställningar. Det finns i min analys några möjliga scenarion:

1. Falkenberg tar ledningen i första halvlek och backar hem när de tröttnar i andra halvlek och ger därmed Gefle möjligheten att vinna andra halvlek.

2. Oavgjort en bit in i andra halvlek och då tar Gefles bättre ork och Allsvenska rutin ut sin rätt och de petar in en boll i slutet av andra halvlek. Alternativt händer ingenting, ingenting och mer av ingenting och då får vi tillbaka insatsen.

3. Gefle tar ledningen på en omställning eller fast situation i första halvlek och parkerar sedan bussen framför eget mål och håller ledningen eller får in ett mål till på omställning i andra halvlek.

Självklart finns fler möjliga scenarior, men jag tror inte på att Falkenberg maler ner Gefle och gör ett sent mål. Inte heller tror jag att man vänder matchen om man hamnar i underläge. Möjligen skulle man kunna ta ledningen med 1-0 och sedan försvara den och då förlorar vi, men sett till förutsättningarna så tycker jag ändå att 2,00 (flera bolag) är ett klart spelvärt odds som jag hade tagit ner till ca 1,85, jag tycker inte att Falkenberg ska vara favorit till att vinna andra halvlek.

Insats 1u = normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Fotboll

Falkenbergs – Gefle

  • Datum:
    05 maj 2014
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: Andra Halvlek

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-05 21:00

Slut 1-1 efter 0-1 i halvtid och förlust på spelet. Inte sett matchen ännu, kollat på AIK-Helsingborg, men kan konstatera att Falkenberg byter in en spelare som gör mål i nästa matchminut - inte tillräckligt trött för att vara andra halvlek med andra ord. Får kolla matchen i efterhand och se om spelet var bra, men kan konstatera att resultatmässigt är min rekcomeback inget att hurra över.

mahajorvi 2014-05-05 13:23

Intressant!

Tomte 2014-05-05 12:50

Strul med länkarna. Oddsportal: http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/allsvenskan-2014/falkenbergs-gefle-nFVtEaGJ/#

Mitt spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td